Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban w football superstars i poszukiwanie podobnej gry

Davids61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś dostałem bana w football superstars xD śmiać mi sie chce bo ta gra nie dość że upada ( o 7 z rana nie da rady zagrać meczu bo nikogo nie ma, dopiero od 13 , 14 logują się "ludziki" sprawdzałem przez kilka dni ) to jeszcze banują. Nie ma problemu, jak chcą to niech tracą użytkowników. Dla mnie ban jest śmieszny bo niby za co? z czego wywnioskowali to ze ja zle gram a inni uzytkownicy są super cacy? kilka przykładów: gram na ataku prowadzimy 7;1 nagle gość na obronie ubzdurał sobie że musi strzelić bramke, więc leci na atak nikt nie che ruszyc d.... do obrony więc tracimy bramki i przegrywamy 11 do 7 i teraz pytanie: dlaczego mam zatańczyć tak jak zagra jakis za przeproszeniem idiota ? albo ledwo mecz sie nie rozpoczął to gosc na obronie leci na atak ( ile razy juz tak miałem ) czy np ile razy dawłem z siebie wszytko jak bylem na obronie a goscie i tak wyzywali od nobow i wogole. Jak takie rzeczy sie dzialy to ja naprawde zaczynałem zle grać podawałem do przeciwnikow, wbiegalem swoim w nogi, odbierałem piłki. Bo jeżeli oni nie potrafili uczciwie grać i wyzywali innych, to ja tym bardziej nie potrafiłem grać na boisku. Bana dostałem na 5 dni, postać usunąłem.

Szukam podobnej gry do football superstars

Opublikowano

dzieki za odpowiedz ale jak to jest z tymi grami bo sprawdziłem fife online i tam gra się tylko zespołami a nie pojedynczymi postaciami, a pes chyba tylko do kupienia jest ?bo szukalem i nie znalzłem pesa online. Chodzi mi o taką gre gdzie gra sie pojedynczym zawodnikiem a nie całym zespołem tak jest własnie w football superstars. mam jeszcze pytanie bo słyszałem gdzieś ( ale nie wiem czy to prawda ) że w fife albo w pesie jest taka opcja ze gra sie multiplayer pojednyczym zawodnikiem i inne osoby tez steruja jedną postacią?

Opublikowano

Dziś dostałem bana w football superstars xD śmiać mi sie chce bo ta gra nie dość że upada ( o 7 z rana nie da rady zagrać meczu bo nikogo nie ma, dopiero od 13 , 14 logują się "ludziki" sprawdzałem przez kilka dni ) to jeszcze banują. Nie ma problemu, jak chcą to niech tracą użytkowników. Dla mnie ban jest śmieszny bo niby za co? z czego wywnioskowali to ze ja zle gram a inni uzytkownicy są super cacy? kilka przykładów: gram na ataku prowadzimy 7;1 nagle gość na obronie ubzdurał sobie że musi strzelić bramke, więc leci na atak nikt nie che ruszyc d.... do obrony więc tracimy bramki i przegrywamy 11 do 7 i teraz pytanie: dlaczego mam zatańczyć tak jak zagra jakis za przeproszeniem idiota ? albo ledwo mecz sie nie rozpoczął to gosc na obronie leci na atak ( ile razy juz tak miałem ) czy np ile razy dawłem z siebie wszytko jak bylem na obronie a goscie i tak wyzywali od nobow i wogole. Jak takie rzeczy sie dzialy to ja naprawde zaczynałem zle grać podawałem do przeciwnikow, wbiegalem swoim w nogi, odbierałem piłki. Bo jeżeli oni nie potrafili uczciwie grać i wyzywali innych, to ja tym bardziej nie potrafiłem grać na boisku. Bana dostałem na 5 dni, postać usunąłem.

Szukam podobnej gry do football superstars

Global Soccer

globalsoccer.com.co.

Gra bardzo podobna do FS, jednak zdecydowanie lepsza grafika. Gra jest za darmo, teraz jest w fazie beta testów, cały czas gra się rozwija i dodawane są nowe rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...