Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się osiągnąć eq all +8/9 5b bez wydawania kasy na sm ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . !

Otóż nie grałem rok w metina i jedno z moich pytań które sobie zadawałem nigdy nie było potwierdzone dlatego mam pytanie czy :

1.Warto wracać jeszcze na Pl'a ?

2. co się pozmieniało przez ten rok czasu ?

3.Istnieje możliwość osiągnięcia eq +8/9 5b bez wydawania kasy na sm ?(chodzi tu głównie o hełm,buty,ebonki,naszyjnik i bransoletkę ;D )

Z góry dziękuje za odpowiedzi ;))

bleach%20tag.png
Opublikowano

1. Nie warto lepszy SG :).

2. Mało zauważalnych zmian. (sam dokładnie nie wiem ale jest s26).

3. Istnieje ale trzeba ciężko pracować :).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

1.Nie bardzo. Ceny wysokie. Jedyny serwer z ogar cenami to Solar. Lecz zarobić trudno. Stalka+9 5x bon za 150kk była.

2.Dodane katakumby, serwer 26 solar i parę innych rzeczy.

3.Tak ale musisz mieć dużo kamyków duchowych lub yang.

Opublikowano

Witam . ! Cześć

Otóż nie grałem rok w metina i jedno z moich pytań które sobie zadawałem nigdy nie było potwierdzone dlatego mam pytanie czy :

1.Warto wracać jeszcze na Pl'a ? Jeśli masz chęć gry, to czemu, nie?

2. co się pozmieniało przez ten rok czasu ? Tak, dodano s26, katakumby, nowe super wierchowce, dajace 150defa lub 100ataku i jeszcze 2 inne wartosci byly do wyboru (nie pamietam)

3.Istnieje możliwość osiągnięcia eq +8/9 5b bez wydawania kasy na sm ?(chodzi tu głównie o hełm,buty,ebonki,naszyjnik i bransoletkę ;D ) Wbijasz 75lvl (body, WP, chociaż Mentalem tez mozna tłuc.. i chodzisz na DT 7 pietro. Bijesz metka i dropisz kamyki. Najlepiej tak zarabiac na serverach 1-25. Na s26 strasznie tanie sa kamyki.

Z góry dziękuje za odpowiedzi ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...