Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Zbanowane konto za nic .

urbanski0ver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kilka dni temu zbanowali mi konto 43 lvl ponad 250k dniarów bronie , px , premka gold po 120dni , władowałem mase czasu i kasy w to konto , pisałem 5 razy ticketa i wmawiają mi oni że grałem na VIP hacku na A.I Channel .... ! Warrock schodzi na psy ! tylko to można powiedzieć bo nigdy na tym koncie nie używałem cheatów . Można jeszcze coś z tym zrobić czy nie ma już ratunku dla mojego konta ?

Opublikowano

Możliwe też , że podawałeś komuś passy , a ta osoba używała na tym końcie hacków ponieważ czemu nie? Dużo dinarków kasy i jeszcze konto nie jest na jego ip. Skoro pisałeś 5 razy ticketa , a to nic nie dało to współczuje. Czy napewno nie używałeś hacków? Może jakoś to udowodnij g1...

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Mam Taką Samą Sytuacje.

Zbanowali Mi Konto 47 lv Z 6 Retailami + TMP9 10 Years...

Grałem Czysto, A Ci Mi Napisali Że Za Używanie VIP hacka Dostałem Bana.

Pisałem Mase Ticketów Żeby Sprawdzili Jeszcze Raz Moje Konto, Ale Oni Piszą Ze Konto Zostało "Przyłapane" Na Vip Hacku i Zostanie Zamknięte Na Stałe...

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

@up poproś ich o dowody że jak Cię niby przyłapali. Albo zostałeś zbanowany przez maszynę automatycznie, bo czasem ona właśnie banuje przypadkowo. Tak się właśnie dzieje w tym WarRocku, nie mogą tego ogarnąć.

Opublikowano

urbanski@

wiesz wydaje mi sie ze twoje konto zostalo zbanowane slusznie bo nie wierze ze w 2 dni wbiles z 42 do 43 i to przy 250 killach wiec sam siebie oszukujesz ze grales czysto.

1. z 42 do 43 w 2 dni 250 killi

2. z 39 do 41 w 1 dzien przy 500 killi

a po 3 dostales wczeniej d-lvla to pewnie tez nabiales... skoro ci go nie oddali

Opublikowano

bigseven , dlvla mi dali ponieważ wtedy była masówka , 10 października co do lvl, od :

2. miałem 39 i chyba 98% , i w 1 dzień wbiłem 40lvl , grałem dużo na cqc , trochę z kumplami na plant

1 . planty z kumplami 24h .

Przysięgam , że nie urzywałem żadnych hacków , typu Powerlvl , albo na AI Channel .

Opublikowano

grałeś na planty = za pierwszym razem dlv za drugim ban ;P

wszytstko jasne mój drogi.. ban zasłużony nie można grac na planty :P

Opublikowano

Temat nie jest od osądzania.

Sam nie wierzyłem w bany za nic do póki takiego nie dostałem. Zdarzają się pomyłki, najgorsze jest to, że w takiej sytuacji nie ma praktycznie szans na jakąkolwiek obronę i odzyskanie konta. To co jest później ich już nie obchodzi. Po mimo, że wysłałem kupę ticketów na każdego była ta sama odpowiedź z automatu. (mam premkę)

Greetings, Adventurer!

Thank you for contacting War Rock Customer Support.

This account was found to have violated our in-game policies and/or Terms of Use. As a result this account will be permanently closed.

We urge you to take a moment to review our policies located on our website (http://www.gamersfir.../?q=en/Policies) and familiarize yourself on what is and is not acceptable.

I koniec rozmowy. Po którymś razie zdałem sobie sprawę, że nic tym nie wskóram i odpuściłem. Prosiłem również od dowody, jednak to też jest na nic. Nie muszą oni ich bowiem pokazywać. Każdy z nas przy zakładaniu konta musi zaakceptować regulamin, w którym jest napisane, że konta które tworzymy są ich własności i mają do nich wyłączne prawo. Co inaczej oznacza, że mogą z nimi w każdej chwili zrobić co zechcą.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Witam wszystkich!! najlepiej założyć im sprawę w sądzie,pamiętacie jak nie dawno były masowe bany słyszałem że odbanowali nam konta tylko dlatego iż dużo ludzi ich podało do sądu :D dziękuje dobranoc

c9nOk.png
Opublikowano

najlepiej założyć im sprawę w sądzie,

konto jest własnościa G1, jaką sprawę w sądzie, że zablokowali swoje konto?

Opublikowano

http://screenshooter.net/9242653/ljxbpnq

Od stycznia ani razu nie grałem na tym koncie...

Ten support pracuje podobnie jak ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/635881-info-cala-prwada-o-polskim-supporcie-dark-orbit/

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Konto tak,a kurwa na konto wydajesz ich kasę czy własną ??,ty marnujesz życie przed kompem ? :D właśnie wiec ********************

c9nOk.png
Opublikowano

Konto tak,a kurwa na konto wydajesz ich kasę czy własną ??,ty marnujesz życie przed kompem ? :D właśnie wiec ********************

Sądzac po tym co i jak napisałeś to zdaje się, że Ty akurat wydajesz kasę rodziców i to ich ch** obchodzi, nie musisz tego robić (zwłaszcza swoim rodzicom), a życie faktycznie zmarnowałeś, może powtórze dla zrozumienia, konto jest kurwa własnościa G1

Opublikowano

Uważam że temat można zamknąć bo nie ma potrzeby kontynuowania tematu bo zmienił się właściciel gry , więc maszyna gry się zmienia także już brak szans na odblokowanie konta;)

xterroriiizm.png

5298185084f5deb3d2b572.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...