Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MacDonald vs. Pizzeria

Peleos

MacDonald czy Pizzeria  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz

• MacDonald
      23
    • Pizzeria
      67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się komuś pizza przeje to wiadomo, że mac, ja w tej chwili zjadłbym w mac'u.

Tak btw. to polecam dominium...

Pamiętam jak kiedyś byłem we Włoszech i tam jadłem pizze <3

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak kurwa można lubić tą z dagrasso , jak ja przejeżdżam obok tego chjgrasso to jebie ,że nie da się wytrzymać a sprzedawczyni psy gania, wiadomo do czego . Też wolę pizze, ale nie z tego shitu .

PS: Cahil, twoja sygnatura uzależnia xD

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Pizzeria, w mojej mieścinie jest taka Vesuvio, spokojnie się można najeść, ale tam coraz drożej już jest.

unled1avy.png

Opublikowano

Pizza, w McDonaldzie się nie najesz a wyjebiesz więcej(albo tyle samo) kasy a pizza prawdopodobnie jeszcze zostanie ;)

Dlaczego w McDonaldzie się nie najesz? Ponieważ do każdego burgera dodają ogurek, i dzięki niemu chce się jeszcze jeść ;)

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Jeśli ktoś mieszka w okolicach Ustronia, polecam się wybrać z rodzicami. ;) Najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadłem, czuć świeżość składników, a nie szczura.

http://www.gastronauci.pl/4540-restauracja-pizzeria-melissa-ustron

Opublikowano

@up

Dobre żarcie w mc ? Zaśmiałem się gromko.

Wybieram pizzerie, bo wolę zapłacić troszkę drożej, ale zjeść dużo lepiej.

Gromko ta, o gustach sie nie dyskutuję, kto jak woli tak zje i tyle.

Ja osobiście wolę swoją domową pizze niż jakieś żarcie gdzie ludzie dotykają je spocynymi lapami i mszczą się za swoje mizerne zarobki ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

W DaGrasso pizze są za tłuste ;/ Najlepsze pizzernie to "Savona" :) Mało ich w Polsce, ale klasa jest.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

dla mnie to jeden chuj czy pizzeria, mc czy kfc, co jest blizej, gdzie akurat jestem tam sie wejdzie. chociaz na pizze 20minut nie chce mi sie czekac wiec raczej odpada.

Opublikowano

Pizza, w McDonaldzie się nie najesz a wyjebiesz więcej(albo tyle samo) kasy a pizza prawdopodobnie jeszcze zostanie ;)

Dlaczego w McDonaldzie się nie najesz? Ponieważ do każdego burgera dodają ogurek, i dzięki niemu chce się jeszcze jeść ;)

To sobie żryj tam surówki! Chociaż nie wiem jaki trzeba mieć apetyt, żeby nie najeść się za 12 PLN w McDonaldzie Oo Swoją opinie wyraziłem na drugiej stronie.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Za 12zł w mac'u masz jedną mini-kanapkę i colę 250ml

Opublikowano

W Mcdonaldzie dają małe hamburgerki za (0.0) 5zl. Masakra one powinno kosztować max 2 zł. Poza tym jest nawalone chemii. W reklamach mówili "Tłuszcz jest filtrowany 2 razy dziennie" hahahahha, w szanujących sie restauracjach jest wymieniany codziennie, a w tych tanszych co 2-3dni.

Oczywiście Pizzeria - dagrasso a jak już to KFC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...