Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LAGI W TWILIGHT FOREST - WHY ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam problem .

Otóż w normalnym świecie MineCrafta mam około 100-110 FPS Na Fancy / Far / Smoth Lighting a gdy wejdę do Twilight Forest mam tylko 5-10-15 FPS nawet na tych nasłabszych ustawieniach . Z góry mówie , że mój komputer jest dziwaczny ponieważ mam 1GB Ram , 2 GHz procek tak więc bez rewelki ale nawet z takim sprzętem MineCraft mi ładnie chodzi . Mam tutaj do was pytanie , dlaczego w Twilight mam takie lagi ? Oczyszczałem kompa ale to też nic nie dało < zaledwie 2 lub 3 fps > .

HELP -_- !

[center][color=#00ff00][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][size=3]Jestem nowy na forum :) [/size][/font][/color][/center]

Opublikowano

Wiem , że to dziwne ale troche się bawiłem w procesach CTRL + ALT + DELETE i są rezultaty . Jeżeli chcesz jak to zrobić mogę ci wysłać na PW instrukcję;).

---

Co do tematu , proszę pomóżcie !

[center][color=#00ff00][font=trebuchet ms,helvetica,sans-serif][size=3]Jestem nowy na forum :) [/size][/font][/color][/center]

Opublikowano

Optifine posiadam , zresztą jak całą paczkę modów by Bestial :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...