Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie zmiany

iwuenes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedyś grałem w privy za czasów jak sie oszukiwało stronki żeby miec is w grze :) Ogólnie jak wychodziły 1 servery :) No i miałem długą przerwę. Teraz polukałem polskie servy no ale luknąłem zagraniczne no i tu zonk, czytam a tu jakieś pongi, mody itp.. nie wiem o co chodzi szukałem na yt i tu ale nie moge nic znalzec. Chciałem pograć na dark fusion no i nie wiem jak spolszczenie, o co chodzi z tym modem. Trzeba mieć pl'a jak dawniej do tego moda i jak z tymi pongami itp. Prosze napisać nawet skrótowo ja sobie to ogarne. I nie krytykujcie ani nie obrażajcie mojej nie wiedzy, nie grałem długo i mam prawo co nie co nie wiedzieć :). Pozdrawiam

Opublikowano

A więc tak pong jest to "kod" który jest ukryty w cliencie dzięki któremu możesz się połączyć z clientem. Jeśli grasz przez moda metin2mod.tk są już tam gotowe serwery . Podstawą np. do moda jest spatchowany client metin2 pl.

wipek.pl

Opublikowano

Mody ?

http://metin2mod.tk/

KamerMod z wbudowanymi funkcjami jak;

fish bot - łapie rybki, gdy Cb nie ma przy kompie

exp bot - expi za Ciebie

wh - wall hack, chodzisz po ścianach

bs - bonus switcher - zmieniacz bonów ;) <-- na privy.

Opublikowano

pongow poszukaj np na forum ktos ci poda jezeli sam nie potrafisz znalezc :) A tego pongu uzywasz po to aby dodac serwer do metin2mod.tk ;] jest to skomplikowane dla zielonych ale wpisz na YT Jak znaleźć/wyciągnąć pong metin2 powinieneś mieć tam wiele takich tutoriali

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

Opublikowano

Szukasz ponga ?:

http://www.mpcforum.pl/topic/515733-szukasz-ip-portow-ponga-serverinfopy-jakiegos-prywatnego-servera-pisz-tutaj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...