Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS Multi hack (WH AIM FLASH)

Damiano1x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki to jest 1 Aim który sciągnołem i działa znaczy sie miałem wczesniej ale tamten sie zjebał leci + Ku pamieci mojemu wczesniejszemmu aimowi [*]

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa gówno zjebane jak większość tego syfu...same wirusy... nie polecam!!

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Jedyny minus jest taki że jak strzelam to celuje w ludzi z mojej drużyny ale super :D

@EDIT :

Co jakiś czas wyrzuca z serwera ;(

xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajebisty, tylko szkoda że napierdala w ludzi z mojego teamu... I jak napierdalam w przeciwników to często nad głowę celuje :/ Ale jakoś się gra :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wrzuc sam opengl do katlogu glownego cs. Na v 48 aim nie dziala tylko pokazuje delikantne krzyzyki i zastepuje mi troszke wh zrobia mi screeny to nie widac tego prawie :D wiec ub gwarantowane:D w skrocie mam wh za ktore bana nie mam:D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

WH działa i na zombie :)

Tak Ostatnio testowałem to to WH działa na HL i tej gierce z drugiej wojny światowej (nie pamiętam nazwy)

sygnathl.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten Aim to Dziadostwo !

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Opublikowano

Zarąbisty HACK polecam ! :)

50364.png

Opublikowano

Usuńcie config.cfg i wejdźcie do gry

Tak ale wtedy tracimy bindy i nasz config w którym mamy zapewne zmieniane ustawienia -.- I gdy 2 raz odpalimy cs to po wciśnięciu F1 będzie zmieniać serwa samoczynnie :(

Trzeba to zrobić tak:

1) Wrzucasz opengl32.dll do głównego folderu z grą.

2) Usuwasz twój config.cfg w katalogu cstrike.

3) Odpalasz CS i cieszysz się cheatem.

Niestety ale trzeba przed każdą następną grą usuwać config.cfg w cstrike co jest lekko męczącym zadaniem jak dla mnie :P

Więc trzeba zrobić pliczek który po kliknięciu w niego będzie nam usuwał nasz config.

Odpalamy notatnik i wpisujemy to:

@echo off
del config.cfg

i zapisujemy na pulpicie jako np. usuwanie config.bat koniecznie musicie dać rozszerzenie .bat

Później przerzucamy go do katalog z grą\cstrike w moim przypadku jest to: D:\Counter-Strike 1.6\Counter-Strike 1.6 NonSteam\cstrike

To nie wszystko. Pisałem że tracimy bindy podczas usuwania tego pliku, ale bez obaw mamy jeszcze drugi plik config w: katalog z grą\valve z którego cs startuję podczas gdy usuniemy ten z cstrike :)

Należy go po prostu edytować i dopisać bindy. Wrzucam gotowca:

http://uploaded.net/file/or7r62k4

Otwieramy plik i zmieniamy nick 5 linijce od dołu t.j: name "Player" na dowolnie inny

Oczywiście przerzucamy go do: katalog z grą\valve

Skan dla moda:

https://www.virustotal.com/pl/file/746f8498c5160f90769bca40fac01993712987a6fcafe0761cbdfcb127f53089/analysis/1369523234/

Bindy występujące w tym configu:

bind "," "buyammo1"
bind "." "buyammo2"
bind "5" "awp;primammo"
bind "6" "deagle;secammo"
bind "7" "flash"
bind "8" "hegren"
bind "9" "vesthelm"
bind "0" "ak47;m4a1" 
bind "k" "m249;primammo"
bind "l" "scout;primammo"
bind "\" "sg552;primammo"

I opcjonalnie:

hud_fastswitch "1"
net_graph "0"

Nie wiem jak Wam ale mi tyle bindów w zupełności wystarcza. Trochę pisania - liczę na LIKE.

Opublikowano

Nie działa gówno zjebane jak większość tego syfu...same wirusy... nie polecam!!

Same wirusy ? Jak myślisz czemu tak jest. Przecież to jest HACK. =.="

... Chciałbyś/ałabyś przeczytać coś ciekawego na mojej sygnaturze, wybacz. Nie mam pomysłu !!! ... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...