Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metinem

Paradisia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Problem pojawił się około 1 roku. Działał mi Metin2 normalnie i nie wiem co się stało i już nie działa.

Otóż włączam np. clienta prywatnego serwera i działa tylko wszystkie ch są ..., a serwer jest on

Mam najnowszą aktualizacje karty graficznej i parametry mojego komputera są wystarczające do tej gry.

Jest jeszcze jedna ciekawostka. Gra Nostale mi działa!

Na to wygląda jakby client nie miał połączenia z internetem. Nie wiem czemu tak jest...

Jeżeli ktoś rozwiąże tą zagadkę daję 1 roczny zapas Like'ów dzień w dzień.

PS. Próbowałem reinstal Metina/Kompa i nic nie dało. Nawet Windowsa zmieniałem...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Zainstaluj na innej partycji. Ściągnij przez torrenta. Zobacz czy podczas patchowania, nie ma gdzieś failed coś tam...

Podaj zawartość pliku sysser.

skpUo.png

Opublikowano

Ale mi chodzi głównie o granie na prywatnych serwerach Metina2 więc niczego nie instaluję...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Teraz gram na privach, ale ani PL, ani privy nie działają.

Jak wchodzę w Metka jest Ch1:... , Ch2:..., Ch3: .... , Ch4:....

1368908122-U621182.png

Opublikowano

Nie bo 1 rok temu grałem na tym komputerze na PL'u i chodziło normalnie. Pewnego dnia przestał działać i do tej pory żaden prywatny serwer i Metin2 PL nie działa. Dziwne jest to, że Nostale mi działa...

1368908122-U621182.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...