Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poznań Game Arena - Pga

PGA 2009  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz obecny?

• Tak
      13
    • Nie
      8
    • Nie wiem
      6
    • Urwali mi kabel od internetu i nie mog? ;<
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam;),

Zapewne słyszeliście o Poznań Game Arena ;)

A jeśli ktoś nie słyszał to:

Poznań Game Arena (PGA) to festiwal gier komputerowych i wideo, gier fabularnych i sportów ekstremalnych, odbywający się na Międzynarodowych Targach Poznańskich w Poznaniu od 2004 roku.

Struktura Poznań Game Arena podzielona jest na trzy części:

Digital Arena - arena poświęcona rozrywce multimedialnej, grom komputerowym i nowoczesnym technologiom

Fantasy Arena ? miejsce dla miłośników gier karcianych, figurkowych, planszowych, pasjonatów szachów i brydża oraz spotkanie miłośników literatury fantasy,

Paintball Arena (dawniej Extreme Arena)

Dane [edytuj]

1 edycja odbyła się w 2004 roku pomiędzy 20 a 23 kwietnia.

2 edycja odbyła się w 2005 roku pomiędzy 25 a 27 lutego, a frekwencja wynosiła 11 000 osób.

3 edycja odbyła się w 2006 roku pomiędzy 25 a 26 listopada, a frekwencja wynosiła 14 000 osób.

4 edycja odbyła się w 2007 roku pomiędzy 24 a 25 listopada, a frekwencja wynosiła 17 000 osób.

5 edycja odbyła się w 2008 roku pomiędzy 22 a 23 listopada, a frekwencja wynosiła 25 000 osób.

6 edycja odbędzie się w 2009 roku pomiędzy 17 a 18 października.

Źródło: Wikipedia

I kieruję do Was pytanie, czy wybieracie się może na te targi?

A może już kiedyś byliście?

Ja byłem 2 lata temu i rok temu i z roku na rok jest coraz lepiej. W tym roku pojadę napewno też :)

Hail,

Makin ;)

edit: dodam dla sceptyków, że można się tam całkiem nieźle obłowić :D Wygrałem wentylatorek pod USB, zgarnąłem z 10 egzemplarzy CDA, zestaw kart Munchkin oraz tonę gadżetów ;p to także pora by kupić różne "przydatne" rzeczy taniej, np. stoisko Empiku, etc ;p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja jeszcze nie wiem.Nigdy tam nie byłem to może warto spróbować ;)

edit: dodam dla sceptyków, że można się tam całkiem nieźle obłowić biggrin.gif Wygrałem wentylatorek pod USB, zgarnąłem z 10 egzemplarzy CDA, zestaw kart Munchkin oraz tonę gadżetów ;p to także pora by kupić różne "przydatne" rzeczy taniej, np. stoisko Empiku, etc ;p
nice :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja niestety nie mam na razie możliwości (mieszkam na drugim końcu Polski...), no ale na studia chcę sie wybrać w tamte strony ^^ Póki co musze mieć nadzieję, że za 3 lata jeszcze będą to organizować :<

Opublikowano

Tzn. bilet na 1 dzień kosztuje 16zł, ale to bilet na wejście, jak wyjdziesz to już nie wejdziesz, ja kupuje zawsze bilet na 2 dni (23zł) , bo i tak jestem tam 2 dni, ale wtedy wejscia i wyjscia nielimitowane :P

Z Dworca Głównego ofc PKP są 2 minuty drogi;p bo to na halach Targów Poznańskich jest.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

chetnie pojade tam i bede szpanowac jak wroce jak sie opkupilem.

I zapraszam wszystkich tma bedzie zadymiscie x!!

30364378.png

Opublikowano

Konwent MPCowych no-lifów zrobimy ^^ Ale fakt jest fajnie, a w tym roku mają byc największe targi w historii to każdy znajdzie coś dla siebie :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Konwent MPCowych no-lifów zrobimy ^^ Ale fakt jest fajnie, a w tym roku mają byc największe targi w historii to każdy znajdzie coś dla siebie :D

ludzie dla szpanu dawaja ze pojada tobie i seothowi wierze ale wiekszosci nie :(

Opublikowano
ludzie dla szpanu dawaja ze pojada tobie i seothowi wierze ale wiekszosci nie :(

Napewno wszyscy pojadą, zwłaszcza ze srednia wieku to 11-16 lat.

76561198001815076.png
Opublikowano

Po prostu zajebiście.. Musieli w tym roku w październiku zrobić a ja dzień przed rozpoczęciem wyjeżdżam za granicę na tydzień . Czemu nie może być w listopadzie>>

lastfmred.gif

Opublikowano
Wybrałbym się chętnie ale z Krakowa troche daleko :P

PS. Xanter jesteś z Nowej Huty? :D

tak, z nowej huty :P. Nie,nie mam transportu ;p

Jaka jest sytuacja z noclegiem?

76561198001815076.png
Opublikowano

My się widzimy na pga Makin : P

Seldka się jeszcze weźmie bo on tam pr0 w csa i bedzie grał.

Tak czy inaczej ja jade :)

The Great Legend...

U4558-1228754140.png

ubppoints.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...