Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Design czy klucze

MonsterWarriorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nie mam profi-design i dlatego chciałbym się was poradzić czy kupić wybrany Design ( Solace mi się podoba ) za 250k urki czy próbować szczęścia w Pirackich skrzynkach na trafienie losowego designu.

Dodam że wpakowałem już sporo kluczy i ani Designu nie dostałem ani LF4 :(

I jeszcze jedno pytanko a mianowicie mam 20 cz. Apisa i teraz cena za niego wychodzi mi 200k urki i co bardziej się opłaca ?

Kupić Apisa za urke czy kupić np. 100 kluczy za 150k ? Na pewno będą jakieś części Apisa ale czy to tak bardzo obniży jego koszty budowy ?

Opublikowano

powiem tak, polecam klucze,pare części do apisa jeszcze się przyda, może jakieś lf4, desing

@Edit ale szczerze mówiąc, na desing za 250k uri z kluczy bym nie liczył, mam kumpli co po 500-600 kluczy kupują i nie trafili ani 1, ja na cz3 np z 2 zety klucze sobie otwieram, patrze spectrum :D ale to trzeba mieć mega szczęście aby trafić

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Lepiej rób zety, za klucze otwieraj skrzynie a urkę chomikuj na design

@down lol, poradziłem mu żeby zrobił i to i to, zamiast wywalać urkę na klucze niech dostanie je za darmo ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zulek, on zapytał czy kupić wybrany desing, czy kupować klucze, a nie jakie wrota robić :)

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Dostaje za darmo ale aby 25 kluczy do tego zete budował będę z tydzień bo na piratach zbierac palladium sie nie da bo lata klan np. z EIC i wszystkich kosi, więc to odpada.

A wydawanie urki zostało mi już tylko

Dokończyć Apisa ( w przyszłości może Zeusa )

Kupić jakiś Design

I zebrać LF-4 na razie mam tylko 1 z Epsilona

I w zasadzie tyle bo resztę mam już zrobione, chyba że zrobić PP do 40 powiedzmy na razie mam 25.

Opublikowano

ja bym kupil troche kluczy :) bo jednak jest szansa na design ze skrzyn . Ja kupilem design za 250k uri i zaluje bo 4 dni pozniej wyciagnalem ze skrzynki ten sam design :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...