Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbic w tydzien 50 sm

WiPeKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wbić sobie i bufce 50sm na przepustki jednak na sponsor pay (us nie zalicza) a pl to strasznie mało ofert.

Wie ktoś jak mógłbym powoli wbić jakoś te 50 sm.

Z gory thx . Lajki za sensowne odp.

wipek.pl

Opublikowano

No nie wiem , wpisz w Google.. raczej ja nie wierzę w takie coś , że będziesz zarabiał np. na klikanie w reklamy itd.

Jak ja chcę na przepustki to kupuję za SMS'a 12zł , zawsze tam parę wejść na V2 będzie.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

Witam.

Chciałbym wbić sobie i bufce 50sm na przepustki jednak na sponsor pay (us nie zalicza) a pl to strasznie mało ofert.

Wie ktoś jak mógłbym powoli wbić jakoś te 50 sm.

Z gory thx . Lajki za sensowne odp.

Zmieniasz aolem IP i wypelniaj tez z SuperRewads. Staraj sie wypelniac oferty co daja od 4-15sm i potwierdzaj na e-mailu (wiekszosc)

Tych 70sm+ nie wypelniaj. Raz na Ruski rok, Ci wyplaci tyle SM. (Mi sie raz udalo zdobyc 91 na reklamie jednej)

Ile Ci To zajmie? Ja kiedys pewnego dnia rowne 2h spedziłem na wypelnianiu reklam i zarobiłem 65sm. Drugiego dnia 24. A trzeciego czasami nic.

Wiec ciezko jest to okreslic...

Na pewno trzeba byc wytrwałym i nie poddawać się po 15min wypelniania...

No nie wiem

To po co piszesz?

wpisz w Google.. raczej ja nie wierzę w takie coś , że będziesz zarabiał np. na klikanie w reklamy itd.

Po co Google jak ma na forum wszystko?

Nie wierzysz tylko dla tego ze nie jestes w temacie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do wypełniania ankiet, ostatnio ciężko zdobyć z nich jakiekolwiek monety, nie wiadomo czemu ale jakoś tak jest.

Oczywiście możesz je wypełniać, ale nie zawsze jest z tego zarobek.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

zmieniasz proxy o ile masz firefox

wchodzisz w

Narzędzia >>> Opcje >>> Zaawansowane >>> Sieć >>> Ręczna konfiguracje serwerów proxy

i tu wchodzisz na stronkę

http://hidemyass.com/proxy-list/

Szukasz jakiegoś ip z usa/niemców bo z tych jest najwięcej punktów i wypełniasz tym sposobem.

Klikasz każdą reklamę po kolei wchodzi w historię i wpisujesz aff_

i gdzie jest w reklamie SH zmieniasz na SL są też inne literki takie jak aff_c też zmieniamy na aff_l.

Taki zamieniony link wklejamy do przeglądarki i jeżeli będzie napis true to punkty na 95% wejdą a jeżeli nic nie bedzię lub false to się nie udał.

Oto przydkład

http://sponsorpaynetwork.go2jump.org/SH2J2?aff_sub=7bca6164567911e1ba2e603490618248&params=%2526adv_sub%253D7bca6164567911e1ba2e603490618248%2526PID%253D46311066

zmieniamy na

http://sponsorpaynetwork.go2jump.org/SL2J2?aff_sub=7bca6164567911e1ba2e603490618248&params=%2526adv_sub%253D7bca6164567911e1ba2e603490618248%2526PID%253D46311066

I ja sam znałem ten sposób. To był nasz klanowy z warrocka sposób ,ale później nub AmunicjaPL go zdradził i może już nie działać.

Liczę na lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...