Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio dużo słyszałem o zarabianiu na reklamach w filmach autorskich na youtube i tu mam kilka pytań nagrywam programem bandicam jak skompresować rozmiar żeb y filmy 3-5 minutowe mało warzyły ale były w jak najlepszej jakości bandicam nagrywa bardzo ładnie w hd ale chce to skompresować apowiedzcie jakim programem i jak bo nie umie się obsługiwać tym videobud i czy może ktoś z was też zarabia na tych reklamach ? Aha i tam piszą że nie może być używana muzyka albo musi być pozwolenie a inni w filmach tez maja muzyke a watpie zeby mieli na to pozwolenie a maja reklamy obok jak widac wiec jak to zrobic.?

xxx

Opublikowano

Rendering.

Polecam jak dla ciebie:

• movie Maker
  • Camtasia

Ale jest mały haczyk z tym zarabianiem - musisz wieć setki widzów i tysiące odsłon kanału i filmów.

Nie jest to proste, więc nie wiem czy warto tobie startować

Jak się zarabia?

Poprzez partnerstwo z YouTube. Partnerstwo nie jest łatwo uzyskać, gdyż musisz regularnie wrzucac filmy, nie mogą łamać praw autorskich (muzyka, zdjęcia itp.), mieć setki widzów, konto AdSense (dopiero po otrzymaniu partnerstwa).

Zarobki - parę załotych (100-200zł, a jak masz 100.000> widzów to nawet parę tysięcy).

Skąd wiem? Miałem partnerstwo jeszcze na starszych zasadach (łatwiej można było uzyskać), ale teraz to strasznie jest z otrzymaniem

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...