Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Ibotem

qazzz93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż problem jest następującego typu. Od jakichś 2 i pół tygodnia korzystałem z ibota (licencja zakupiona). Wszystko było dobrze do wczoraj, kiedy to ibot przestał działać. Po wpisaniu hasła i id podczas logowania się do bota wszystko przebiega sprawnie. Problem zaczyna się gdy wybieram serwer. Wtedy bot "szaleje". Nie chce logować się dalej, tylko cały czas wraca do wyboru serwera . Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?

Dodam, że próbowałem już reinstalować.

Coming: Pamiętaj o prefiksach w nazwie tematu.

Opublikowano

Reinstal , reset kompa <- , mi czasem pomogl .... albo reje usunać ale to nie wiem czy pomoze , reje to --> uruchom --> regedit --> HKEY_CURRENT_USER --> i folder z ibot'em lub cos...

Myślę że pomogłem

Liczę na Like!

Opublikowano

ja nie mam pomysłu ale na stronie Ibota

profibot.net

znajduje się pomoc techniczna do nich pisz !!!!!

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

Reinstall próbowałem, rejestr też.

To z pomocą też, napisałem do nich, tyle że to strona angielska, a ja nie bardzo umiem się posługiwać angielskim. Jedyne to co ratuje to translator, a wiadomo jak on nieraz tłumaczy....

Opublikowano

Witam.

Otóż problem jest następującego typu. Od jakichś 2 i pół tygodnia korzystałem z ibota (licencja zakupiona). Wszystko było dobrze do wczoraj, kiedy to ibot przestał działać. Po wpisaniu hasła i id podczas logowania się do bota wszystko przebiega sprawnie. Problem zaczyna się gdy wybieram serwer. Wtedy bot "szaleje". Nie chce logować się dalej, tylko cały czas wraca do wyboru serwera . Ma ktoś jakiś pomysł co to może być?

Dodam, że próbowałem już reinstalować.

Coming: Pamiętaj o prefiksach w nazwie tematu.

Miałem to same dwa dni sam pograłem na do bez włączania bota i się naprawiło samo. Ale może pomóc zwykła zmiana nicku.
Opublikowano

Miałem to same dwa dni sam pograłem na do bez włączania bota i się naprawiło samo. Ale może pomóc zwykła zmiana nicku.

Zmiana nicku też nie pomogła, a od czasu kiedy nie działa minęło koło 4-5 dni, a gram normalnie więc nie wiem co dalej. Pisałem do supportu, dostałem od nich 2 wiadomości, i teraz kontakt umilkł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...