Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] bugi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam serwer MC i mam następujące bugi:

- Gdy ktoś jest na serwerze, wyjdzie na chwilę a następnie jeszcze raz wbije, loguje się to znikają mu wszystkie itemy z eq i wywala go gdzieś na mapie. Nie wiem czym jest to spowodowane, używam pluginu AuthMe

- Wędrująca mapa. Chodzi o to że są np. jakieś budowle a na drugi dzień pojawia się na nich jakieś jezioro lawy, wody, ucina te domki, kopie głębokie doły. Używam pluginu Multiverse.

Proszę o pomoc, stawiam "pomógł"

Opublikowano

Co dotyczącego pierwszego myślnika to odrazu po rejestracji niech gracz zrobi reconnecta.

A co dot. drugiego myślnika czyżby jakiś troll się bawił na serwerze? Bo szczerze wątpie czyżby był to jakichś plugin.

Opublikowano

Co do 1, po rejestracji trzeba zrobić reloga. Wprowadź jakieś info na serwerze, albo info po rejestracji, żeby się wylogować. Jest też druga opcja - przerzuć się na xAuth.

Opublikowano

Co do "tajemniczych" budowli

GRIEFerzy -.- Czy to aż tak trudne? Zainstaluj plugin LogBlock lub HawkEye, podłącz do bazy MySQL i pilnuj griefów ;)

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

SGT Otlet - myślisz że jestem aż tak głupi? Mam plugin LogBlock i nikt tego nie rozwala. Jak ktoś może rozwalić tak że jest dziura aż za bedrock a wokół niej jest pionowa ściana wody?

Co do 2 pierwszych wypowiedzi, leci pomógł.

Opublikowano

@polcraft,

Nie radzę przerzucać się na xAuth bo zaczną Ci klonować itemy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...