Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gra Survival Horror jakie znasz ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam gry Survival Horror jeżeli znacie coś ciekawego to proszę dawać tytuły, sam nie znam Horrorów tylko Cold Fear i Amnesi'e

MAM SRAĆ ZE STRACHU

:D

Opublikowano

@Up a Resident Evil straszny jest, trzyma w napięciu ??

a tak to dzięki zerknę .. łapcie po lajku

Opublikowano

Saw Video Game 1 i 2

Dead Island

Dead Space

ARE U FUCKING KIDDING ME? Dead Island i Dead Space nie są straszne (zwlaszcza dead island) Dead Space spoko ale nie ma sie czego bac.

Polecam resident evil :)

Opublikowano

Nie ma się co bać DS? Przestań. Grałeś pewnie o 12 po południu przy full świetle z kolegą koło sb. Zagraj tak o 24, kiedy jest ciemno na zestawie 5.1/słuchawki, a zmienisz zdanie.

Opublikowano

Powiem ci, że nie znam nic lepszego od Penumbry, w pierwszej kolejności ją polecam.

Oprócz tego jeszcze Call of Cthulhu: Mroczne Zakątki Świata, trochę stara gra, ale naprawdę niezła.

Opublikowano

Ja polecam Dead Space i Dead Space 2.

Nie wiem czemu ale jak dla mnie jest straszniejsze od Resident Evil, ale może dlatego że w Residenta grałem gdy ktoś był obok(spał, hehe).

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Alan Wake też około 2 w nocy podnosi adrenalinke ,a co do strachu to tak jak ktoś wyżej napisał.

Symulator klatki schodowej SPC-087

To coś jest kosą.

O 1 w nocy w 4 siedzieliśmy w pokoju przy zgaszonym świetle ,ale i tak ostro sraliśmy.

Gra dobra

hersygna.png
Opublikowano

SPC-087 niezła gierka ludzie ze o szok ;d dziś w noc jeszcze pogram ale chyba padnę ze strachu dzięki wielkie czekam na dalsze propozycje ...

Opublikowano

boże ludzie to, że w grze są zombie, nie znaczy, że gra jest straszna...

@

penumbra 1 i 2

cry of fear

amnesia po przejściu można pościągać różne dodatkowe mapki (niektóre straszniejsze, niektóre mniej) i grać dalej kilkanaście godzin :)

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

ja polecam Ci Alan Wake - podnosi ciśnienie ale trzeba mieć odpowiedni klimat ( noc xD ) poza tym to amnestia

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znów poszukuje czego klimatycznego :D dzięki za poprzednie propozycje ;) szukam teraz Survivalu takiego że można bronić się przed atakującymi np w alan wake albo Cry of Fear ;) żeby nie uciekać tylko się bronić .... albo obojętne żeby był klimat ;D

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...