Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]MINECRAFT OBCHODZI DZIŚ 3 URODZINY !

matrox6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Nasz uwielbiany minecraft obchodzi dzisaj swoje 3 urodziny !

Pamiętacie tamtą pierszą wersje wydaną przez notha ? Bo ja tak !

I podyskutujmy sobie o tym jak zmienił sie minecraft przez ten czas !

Czy zmienił sie na lepsze czy na gorsze ?

I czego oczekujecie w przyszłych aktualizacjach !

PS. Prosze moderatora o podpięcie na kilka dni tematu dla tego dzialu to raczej ważne .

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Tak lub alphy jak co dwie drabinki sie skakalo i te pienkne mapy

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Alpha - brak dżungli, enchantu - to były czasy... Wychodząc za drzwi wiedziałeś po co idziesz i ciężej było o surowce. Łezka kręci się w oku.

Opublikowano

Nom ;( Teraz za łatwo, a widzieliście filmik z Cave Game? Tzn. tym początku Minecraft'a?

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Zrobili z mc zbyt wiele i noth powiedzal zbjednym z wywiadów że on i jego ekipa robią to co uważają za słuszne lecz każdemu sie to nie podoba

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Wiecie, jednym się podoba - drugim nie. Polacy akurat są zdania, że to co wprowadził Jeb i Notch jest idiotyczne. Np. Anglicy cieszą się ze zmian.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Teraz gra jest bardziej chyba pod zarobek stawiana :/. Dzieci ok. 13- lubią takie rzeczy a znam masę osób która w wieku ok. 10 lat gra w Mc (towarzystwo kuzyna i młodszej siostry ) Oni się tym jarają :D.

Osobiście czasem odpale sobie starą bete 1.2 (bez łóżka :D) ostatnio u dziadka na kompie znalazłem starego save z około lutego 2011 wszystko zupełnie inaczej wyglądało. Aż chce się płakać :D

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

No tak :-) Też lubie tak powrucić ....

Na YT jeszcze idzie znajsc stare mapy do bety bo szukalem

A witam pana Mączke

Jeżeli są chętni mogę taki serwer postawić :-)

Na becie :-)

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Dla mnie podobały się stare mapy. Ale teraz fajne są drzewka i liany :D

PS. Sto lat :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mi wszystko się podoba od 1.8 oprócz tych badziewnych biomów. Dżungla jest OK. Tylko wkurza mnie to, że jak tworzę nowy świat, to w 80% przypadków mam Tajgę -.-. Biomy od 1.2.6 do 1.5 były fajne bez wysokiej trawy. Ach, te stare kolory trawy i drzew... płaskie mapy - aż chciałoby się powrócić ;)

Opublikowano

Taak ..

Wszyscy wspominają mapki w alphie .. :>

Chcecie choć troszkę przpomnieć sobie te czasy ?? :P

Polecam Textury:

http://www.mpcforum.pl/topic/621880-dltexture-pack-minecraft-alpha-112-125/page__fromsearch__1

Dzisiaj cały dzień na nich gram :D

Pozdrawiam i STO LAT ! :>

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...