Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Banik na PL :>

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Dostałem DZIŚ banika na PLu :D Zabawne jest to, że na tym koncie akurat nie był uruchamiany żaden FB/Inny bot więc ja dziękuję..

banavu.jpg

Oczywiście zaraz po tym mailu napisałem do Supportu ;) Szczery byłem. Jak chcecie to mogę też dorzucić screena z tego co napisałem.

Btw. Jeśli kojarzy ktoś ziomka o nicku Verus z Feniksa, to pozdrawiam go ;)

urechisyg.png

Opublikowano

nom ja też tak dostałem stalem sobie po prostu z wędką nie łowiłem byłem afk a że nie odpisałem do gm to dostałem bana...

Opublikowano

Oni mają programy, które mogą wykryć poprzez IP różnorakie programy wspomagające.

Nie musiałeś mieć odpalonych, ważne, że miałeś.

Opublikowano

dziwne :O

a bardziej się dziwię, że nie dali dowodu w postaci jakiegoś ssa/filmiku

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Dokładnie.

@Up

A no tu masz rację :) Cóż, jednak na innych portalach mieli racje, metka PL opanowały dzieci :P Nie tylko jako gracze, również jako administracja.

urechisyg.png

Opublikowano

Też dostałem bana , nic nie robiłem lecz do mnie GM nie napisał.

Zostałem zbanowany za ich logi , mimo to nie cheatowałem.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

to widać że teraz grubo sprawdzają jak ja kiedyś prawie 2 lata grałem na multichacku to ani razu nikt mi nie groził banem ani go nie dostałem ale cóż to były dobre czasy

Opublikowano

Odwolanie nic nie pomoże 1na100 przypadkow odwolania chce sie im uznac ;d

Odwołanie przyjmują, jeżeli ktoś grubą kasę włożył w Metin2.pl.

Też dostałem bana , nic nie robiłem lecz do mnie GM nie napisał.

Zostałem zbanowany za ich logi , mimo to nie cheatowałem.

Tak samo miałem, według nich grałem na głównej postaci na KMR-mod, a tak naprawdę na sklepiku był on włączony. Zdziwiłem się wtedy, przychodzę po 2h do domu a tu ban;/

h6IduA1.png

Opublikowano

Miałem tak samo , lecz trochę inaczej -.-

Miałem 61lv , gdy była piękna , słoneczna sobota wchodzę do gry ucieszony expić w V2 , lecz sobie nie poexpiłem.. bo dostałem bana za niby poszywanie pod gm'a , tylko , że mi takie coś nawet na myśl nie przyszło.. -.- pisałem do supportu , i pamiętam jak mi jeszcze odpisali "nie możemy nic z tym zrobić".

A teraz o dziwo , grałem na FB , GM do mnie napisał "jak rybki lecą" byłem wtedy przy kompie - odpisałem. Bana nie widać do teraz :) Konto poszło na sell , a koleś do dziś na nim gra.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

oh.. dostałeś na te konto , bo pewnie z innego czitowałeś i wykryli Cb;d.

a tak o to SS fajny < lol > .. i teraz radze nie używać czitów.. przynajmniej z dobrym eq.

Opublikowano

Nigdy nie dają. Bynajmniej nigdy nie otrzymałem dowodu bana. A gdy napisałem do nich, to odpisali, że nie dadzą. To ich prywatna sprawa <--- hahahah

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Nie dadzą ci dowodu za chu.ja on jest Gm'em widział swoje czy dostał logi a ty możesz jedynie sobie pogadać , a jeżeli jesteś w 100% że nie cheatowaleś ( Czysty Komputer ) , oraz że nikt inny nie ma dostępu do twojego konta , to możesz tą sprawe ciągnać dalej drogą prawa , oczywiście dla mnie to głupota , może że miałbym konta 90 lv + , i wtedy dostałbym bana z taką tręscią , wtedy w sądzie zaprezentować muszą logi ssy itp :) , a tak to chuj bombki strzelił choinki nie będzie i już sobie nie połowisz , dodam iż team pl'a spada na psy :) kompletne dzieci , gry grałem na metin2.co.uk też od gf , łowiem na fb to było smiesznę dostałem bana za logi , napisałem odwołanie i odbanowali haha i jeszcze przeprosili :D

Opublikowano

Wlasciwie to chyba maja prawo skanowac nasz komputer, tak mysle dlatego ze akceptowalismy regulamin i moze cos tam o tym bylo ale komu by sie chcialo to czytac.

e84026c7f5e6bcf5e94591e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...