Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Pomocy .. plx

kubejka123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam otóż taki problem. Gdy ściągnąłem steama, ściągnałem cs'a (oczywiście przez steama). Włączam cs'a i wyskakuje mi http://wt010.wrzuc.t...qD4/hgffgh.JPG. Mam ustawioną "opengl" Na "software "niby działa, ale lipa jest. Chu*owo wyglłda jednym słowem.Na ns działa "opengl" i "software". Nie wiem o co chodzi, mógłby mi ktoś w tym pomóc? Za pomoc daje + ! Plx ... Za odpowiedzi "Wujek google", "Google nie gryzie" Dziekuje z góry gdyż przeszukałem całe google, aby to naprawić. Jeszcze raz prosze o pomoc. (Kiedyś normalnie wszystko działało, gdyż grałem esl z kolegami.)

Opublikowano

Sciagnalem, ale mam tez na plytce kupionego. Probowalem i przez internet i przez plytke, niestety nie dziala ;/. Probowalem to z 10x minimum. Ale kiedys bylo dobrze, to dlaczego teraz sie zje*alo? ;/

Opublikowano

Steama nie ma na internecie do pobrania. Jak już to fake steam (ns v 47+ chyba). Pobierz skądś plik GameMenu.res i podmień go w /resources.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

/steamapps/nazwa_konta/counter-strike/cstrike lub cstrike_polish/resource

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...