Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]JAK DODAĆ SERVER DO METIN2MOD.

Koper125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem, pobrałem serwer HerinMT2. I niestety nie chce mi działać. Odpalam loguję się i wyskakuje mi brak dysku w stacji. To samo wyskakuje tez przy wyborze postaci. Mam tak ze wszystkimi clientami metin2. Lecz na metin2mod nic mi nie wyskakuje, dziala normalnie. Mam zainstalowany sp3, nf 4.0. Mój komputer to win XP 2000, intel core 2 duo itd. :) (na drugim win 7 dziala normalnie) Prosze o pomoc !!! Lub jak dodac server na moda ! Z gory dziekuje i daje like :))) Pozdrawiam !!

Opublikowano

Jak dodać serwer na moda masz tego masę na YouTube i Mpc Forum wystarczy opcja Szukaj!

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Hmmm. Metin2.pl Ci działa? Może nie masz aktualnej karty graficznej, albo masz za małe parametry komputera, aby uruchomić ten serwer.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...