Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2 [Hamachi]

mean3rd

23/05/2012  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? prezentacja serwera ?

• Tak
      22
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jako hamachi off . Przenosimy się na dedyka już pracujemy nad nim kilka dni . Proszę moda o zamknięcie tematu .

Opublikowano

Tak.. Bedzie zjebany ten dedyk all usuna... i serwer bedzie Medium/Hard.... i ci co tak pracowali nad tym zeby dobic 250 lvl i zrobic przyzwoite eq moga sie z tym pozegnac albo ci co zrobii beda mieli tylko stracony czas.. ja tak mam..

I Szkoda mi troche tego serwa , bo na hamachi 4fun byl extra teraz to bedzie totalna dupa... Nie wiem kto wpadl na ten pomysl zeby zrobic dedyka i usunac wszystkie konta...

NIE POLECAM ! NOWEGO DEDYKA ! - to bedzie totalne gówno

I NIE SPAMUJCIE TUTAJ , ZE JAK MI SIE COS NIE PODOBA TO MAM NIE GRAC PONIEWAZ GRALEM TUTAJ TROCHE NABILEM 250 lvl I ZROBILEM DOSYC DOBRE EQ I NAGLE WSZYSTKO W CHUJ USUNA I NIE MOWCIE MI TU NAWET , ZE JAK MI SIE NIE PODOBA TO MAM NIE GRAC ! I WYDAJE MI SIE , ZE TEN SERWER BEDZIE PODOBNY DO PANDORYMt2 I nawet nie wiem czy gorszy... !

POZDRAWiAM NuSSyPL !

1345221230-U421012.jpeg

Pomogłem ? Zapodaj likee ! Z góry wielkie dzięki :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...