Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AmbrozjaMt2 [Dedyk]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra już ktoś na tym serwie ? Jak się gra jak z eq ? i jak 1 wrażenie ?

Ja gram na serwie mam 130 lvl + i mam dosyć dobre eq toga broń około 20 um itd. Na 130 + lvl mam 4k defa z silnym i roską . Naj. gracz na serwie to DrPrefix 169 lvl za nim jakiś 165 . Na serwie bijemy swoje rekordy naj. kryt na serwie z bufkami szamanki smoka i hellera to 153k a mój skromny to 100 k bez bufka . Serwer fajny ale off na 2 dni ( zmiana hostingu )

Forum serwera -> http://surmistrz2.unixstorm.org/tescior/index.php?page=Index

Opublikowano

Człowieku w lecicie w chuja a nie przenosicie przeniesienie servera 2 dni to się ładnie opierdalacie pozdro ... to co jak np będziecie mieli eventa zrobić 28.maja to zrobicie w czerwcu pozdro...

Opublikowano

Fajnie się opierdalamy jak nasz hoster cos odwala?

Po 2 dedyk jeszcze nie doszedł..

Serwer online w najbliższych dniach!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

umiecie ten serwer ogarnąć co chwile OFF nawet jak jest on line to na jakieś 30min i potem znowu OFF

jak wy chcecie ciągnąć ten serwer nie umiejąc , zaraz wam się cała ekipa zawinie jak pisał Icek i po zabawie zrobiliście fanjy serwer

ale to nie wszystko trzeba umieć go utrzymać przy życiu a nie kurde w ciula lecicie

DAJ JAKIEŚ INFO NA STRONIE O ILE DZIAŁA TA STRONKA , KIEDY BĘDZIE ON LINE CZY JUŻ NIE MA CO CZEKAĆ I IŚĆ NA INNY SERWER!

Opublikowano

online wystarczy pobrac łatke!

Mam nadzieje ze na dluzej bo mam zamiar wbic a z tego co widze to w chuj duzo razy wszystko wylaczacie nie ostrzegajac a info jest po 5 latach.

Opublikowano

Już jest zmieniony host!

Server sprawnie działa, a jeżeli chcecie na nim pograć to wystarczy pobrać łatkę z stronki. ; )

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Żeby zagrać na serverze należy pobrać tą łatkę:

http://speedy.sh/k7j7D/AM-latka-05.2012.rar

Miłego grania!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...