Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] MoneyMaker

Sebastor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanko, czym teraz najlepiej sie zarabia procz premium tankow? Przed aktualizacja byl to KV a teraz?

Opublikowano

A Sherman? Wciąż się go wymienia jako świetnego mm, jak masz szczęście to ściągasz czołgi do 500 hp na strzał.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Teraz to ja nie zgodziłbym się z KW-1 :P. Po patchu 7.3 ma tak powalony MM, że srać się chce. Ja jak nim gralem to ok. 3/4 bitew było na czołgi VII i VIII tieru. Fakt, że w bitwach, gdzie jesteś topową V to nieźle kasa idzie :P. Ja osobiście polecam PzIV - mocne działo, pancerz i oczywiście przyjemność z grania :D

sig2@502392951-Sm3agol@eu@16@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png
Opublikowano

Mi m4 sherman sie dobrze gralo praktycznie na kazdej bitwe rozwalal po 2-3 minimum, ale kiedy odblokowalem wszystko to sie go pozbylem.

Opublikowano

Polecam PZIV, ze względu na celne działo z dużą penetracja w miare zwrotny i szybki. I dobry pancerz wieży.

Aczkolwiek Su-85 jest to miazga!, Nikt o tym nie pamięta że SU-85 ma działo 107mm tak te co ma KW-2 teraz..A przecież SU-85 jest V tierem czyli najlepiej zarabiającym w grze (nie mówie o premiumach)...Ma w miare celne działo, bardzo dobry dmg i penetracja!!!. Bez premki nie ma bitwy gdzie nie zarobisz min. 10k

signature.png

Opublikowano

Su-85 jest cholernie ciężko wykryć jeśli się ma rozwinięty kamuflarz, no ale nie każda mapa dobra (np. Himmelsdorf = 0 krzaków ;/). Tak poza tym, to tym czołgiem mi się dobrze grało, przebijał nawet przody VIII+

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

No i na dodatek SU-85 ma 350 hp i jest ściągany na strzała! Taaaak kocham to jak ktoś mnie ściąga po jednym strzale! :D

...

Ale kto powiedział że jesteś sciągany na strzała..I co z tego jak nawet tak. Trzeba umieć się schować prawda? ;). Przecież SU-85 ma takie działo które też sciąga na strzała 3,4 tiery a 5 tiery na 2 strzały. Jak pojedziesz na 1 ogień to padniesz na strzała bo każdy się na tobie skupi. ;).

signature.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam PZIV, ze względu na celne działo z dużą penetracja w miare zwrotny i szybki. I dobry pancerz wieży.

Aczkolwiek Su-85 jest to miazga!, Nikt o tym nie pamięta że SU-85 ma działo 107mm tak te co ma KW-2 teraz..A przecież SU-85 jest V tierem czyli najlepiej zarabiającym w grze (nie mówie o premiumach)...Ma w miare celne działo, bardzo dobry dmg i penetracja!!!. Bez premki nie ma bitwy gdzie nie zarobisz min. 10k

[*]

WG to takie mendy że ***. Kiedyś KW zarabiało dobrze do go znerfili bo za dobrze zarabiał. SU 85 tak samo miał działo 107mm widocznie też za dużo zarabiał i tak samo ściągneli mu 107mm. Morał tej bajki jest prosty.. WG ZMUSZA do kupna premki..

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...