Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premier League.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj o 16:00 Rozpocznie sie walka o 1 miejsce i o 3

Na mistrza obecnie ma najwieksze szanse MC ze wzgledu na ilosc bramek.

Natomiast na 3 miejsce i udzial w LM ma AFC poniewaz maja 1 pkt przewagi i wiecej bramek.

Przypominam ze jezeli Chelsea wygra LM to do rozgrywek kwalifikuja sie tylko 3 pierwsze miejsca a nie 4.

Wiec walka bedzie zacieta i reszta bedzie musiala zadowolic sie mniej preztizowymi rozgrywkami LE.

GOSPODARZ WYNIK GOŚĆ

l_30.jpgChelsea Londyn

- 13.05.2012 16:00

l_28.jpgBlackburn Rovers

l_32.jpgEverton

l_38.jpgNewcastle United

l_35.jpgManchester City

l_54.jpgQueens Park Rangers

l_53.jpgNorwich City

l_26.jpgAston Villa

l_47.jpgStoke City

l_29.jpgBolton Wonderers

l_41.jpgSunderland

l_36.jpgManchester United

l_52.jpgSwansea City

l_34.jpgLiverpool FC

l_42.jpgTottenham Hotspur

l_33.jpgFulham Londyn

l_45.jpgWest Bromwich Albion

l_25.jpgArsenal Londyn

l_44.jpgWigan Athletic

l_48.jpgWolverhampton

Opublikowano

City wygra, trzecie miejsce będzie dla Arsenalu <3 Arsenal gra z WBA, a jak wiadomo w tym sezonie było wiele niespodzianek związanych z tymi "słabszymi" drużynami. Newcastlle i Tottenham mają trudnych przeciwników, mam nadzieję że obie drużyny zremisują.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

City wygra, trzecie miejsce będzie dla Arsenalu <3 Arsenal gra z WBA, a jak wiadomo w tym sezonie było wiele niespodzianek związanych z tymi "słabszymi" drużynami. Newcastlle i Tottenham mają trudnych przeciwników, mam nadzieję że obie drużyny zremisują.

Problem w tym ze my z tymi slabszymi ostatnio przegrywamy ;p mogli nam dac kogos lepszego

Opublikowano

Poprostu coś niemozliwego stało się w Menchsterze. City przegrywając z QPR 1:2 w doliczonym czasie gry strzeliło 2 bramki 90+1' - Dzeko, 90+3' - Aguero.

Menchester City wygrał Lige, mając tyle samo punktów co United lecz lepszy bilans bramkowy.

Opublikowano

Problem w tym ze my z tymi slabszymi ostatnio przegrywamy ;p mogli nam dac kogos lepszego

Wy w ogóle oglądacie te mecze czy po prostu sprawdzacie wyniki ? Co 2 kolejki oglądam mecze Arsenalu, więc nie sapcie się do mnie, że kibicuję Chelsea, bo do Arsenalu mam ogromny szacunek.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...