Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pin cracker v52

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11uu0.jpg

Ściągacie zwykły Cheat Engine (5.3 / 5.4).

Otwieracie go 2 razy.

Otwieracie GG lessa.

Otwieracie pin crackera.

Pierwszego CE attachujecie do gg lessa, drugiego do pin crackera.

W pierwszym CE (gg less) włączacie speed hacka (speed = 10, sleep = 10)

W drugim CE (pin cracker) włączacie speed hacka (speed = 3, sleep = 3)

Klikacie settings i ustawiacie wszystko.

22mg4.jpg

Skan

Download

PS. Nie, nie mam visty. o.O (Vista inspirat)

wielkość sygny

Opublikowano

o dzięki :)

zaraz przetestuje może uda mi sie odzyskać parę kont =)

ps. mógł byś usunąć to Ostatni post bleble z sygnatury? bo przypuszczam że jakiś nobek ściągnie coś z innego forum i sie będzie podlizywał tylko po to żeby tu wejść....

Opublikowano
o dzięki :)

zaraz przetestuje może uda mi sie odzyskać parę kont =)

ps. mógł byś usunąć to Ostatni post bleble z sygnatury? bo przypuszczam że jakiś nobek ściągnie coś z innego forum i sie będzie podlizywał tylko po to żeby tu wejść....

Dałem to, ponieważ lubię patrzeć jak spamują mlodego. :D Po za tym lepsza motywacja = więcej odpowiedzi w prośbach[...]

wielkość sygny

Opublikowano
Dałem to, ponieważ lubię patrzeć jak spamują mlodego. :D Po za tym lepsza motywacja = więcej odpowiedzi w prośbach[...]

powiedz mi jeszcze czy mogę attachować na Dual-Core ? bo nie mogę reseta zrobić ? :(

Opublikowano
powiedz mi jeszcze czy mogę attachować na Dual-Core ? bo nie mogę reseta zrobić ? :(

Nie wiem nie znam się na dual corach, ale jak poszukasz w góglach to znajdziesz jak wyłączyć 1 rdzeń do danej aplikacji. (chyba, jak już pisałem - nie znam się).

wielkość sygny

Opublikowano
Nie wiem nie znam się na dual corach, ale jak poszukasz w góglach to znajdziesz jak wyłączyć 1 rdzeń do danej aplikacji. (chyba, jak już pisałem - nie znam się).

Żadne sposoby nie działają oprucz zmiany Sterownika Wieloprocesorowy komputer z interfejsem ACPI na Komputer z interfejsem ACPI (tylko 70% ludziom działa)

mogę tak zmienić ale to mnie kosztuje 2x restart a ja nie mogę restartować kompa teraz :P

---EDIT---

więc mam taki problem

uruchomiłem go żeby przetestować a program robi to:

1.wpisuje pasy

2.cyka login

3.i czeka...... w nieskończoność :P

może to przez to że nie dałem SpeedHack w uce ale zaraz przetestuje ze SpeedHackiem bb

Opublikowano
---EDIT---

więc mam taki problem

uruchomiłem go żeby przetestować a program robi to:

1.wpisuje pasy

2.cyka login

3.i czeka...... w nieskończoność tongue.gif

może to przez to że nie dałem SpeedHack w uce ale zaraz przetestuje ze SpeedHackiem bb

Mi (i kilku ludziom, nie polakom) wszystko działa. Możliwe, że musisz coś pozmieniać (wow ale pomogłem xD). Zaraz sprawdzę i coś podpowiem.

wielkość sygny

Opublikowano
Mi (i kilku ludziom, nie polakom) wszystko działa. Możliwe, że musisz coś pozmieniać (wow ale pomogłem xD). Zaraz sprawdzę i coś podpowiem.

Zrobiłem dokładnie to co w pierwszym poście ale dzieje sie to samo :(

Opublikowano

Hmmm calkiem fajny programik (wkoncu niepotrzebny ac :P)

Wiw - ja mam 1 rdzen , ale np do moonlight engina i tak musialem sterownik zmieniac :P

Sprobuj dac wieksze priorytety w procesach

Hornas - nie baw sie w emulowanie visty (programami), znajdz sobie windowsMX , wyglada prawie jak vista ,

Szybko chodzi (powylaczane niepotrzebne windowsowskie uslugi)

No i to tak naprawde zmodyfikowany xp pro :P

O , i edit - jakim cudem ja ostatnio mialem -1 wiadomosc prywatna , tak naprawde majac chyba 3 ? :P

Naprawilo sie samo , ale wygladalo to conajmniej dziwnie , ciagle pokazywalo , ze ta -1 wiadomosc mam nieprzeczytana :P

2 + 2 = 5

Opublikowano
Hmmm calkiem fajny programik (wkoncu niepotrzebny ac :P)

Wiw - ja mam 1 rdzen , ale np do moonlight engina i tak musialem sterownik zmieniac :P

Sprobuj dac wieksze priorytety w procesach

Hornas - nie baw sie w emulowanie visty (programami), znajdz sobie windowsMX , wyglada prawie jak vista ,

Szybko chodzi (powylaczane niepotrzebne windowsowskie uslugi)

No i to tak naprawde zmodyfikowany xp pro :P

O , i edit - jakim cudem ja ostatnio mialem -1 wiadomosc prywatna , tak naprawde majac chyba 3 ? :P

Naprawilo sie samo , ale wygladalo to conajmniej dziwnie , ciagle pokazywalo , ze ta -1 wiadomosc mam nieprzeczytana :P

dobra ściągnąłem Cheat Engine 5.4 i nie muszę nic zmieniać ;) ale i tak nie działa to :(

Opublikowano
dobra ściągnąłem Cheat Engine 5.4 i nie muszę nic zmieniać ;) ale i tak nie działa to :(

Uhh teraz spróbowałem też tak mam. o.O Jutro się kogoś zapytam jak będzie online.

wielkość sygny

• Dodaj nową pozycję...