Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wybór postaci

SimonXXL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest temat by nowi / nie zdecydowani mogli się czyms konkretnym pokierować w grze .

Napisz !

:D

Wzór

Profesja :

Dlaczego akurat ta profesja :

(nie obowiązkowo) Własne doświadczenie z daną profesją:

Np:

Profesja : kapelan

Dlaczego akurat ta profesja : ma dobre buffy i ataki

(nie obowiązkowo) Własne doświadczenie z daną profesją: szybko nim wbijałem lv i pvp tez było dobre

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Opublikowano

Bardzo fajny Pomysl!

Ja zaczne.

Profesja: Asura - Mag/Peciarz

Dlaczego akurat ta profesja: Na poczatku ma b. slabe bufy dla petka + leczenie ktore w zamian za nasze hp odnawia hp petkowi.

Zeby dobrze grac ta postacia trzeba dobic 90+ i wymaksowac wiekszosc skilli. Wtedy ta postac jest BOSKA! Mozna na lajcie leciec na 2 petki + Aura Haliszy + Sila podzmiemi = Solowanie

:)

Wlasne doswiadczenie z dana profesja: Ta profka najszybciej wbilem Lv ( 3 dni , 93lv

:))

61093c6efb.png

Opublikowano

Zmieniam tytuł tematu, a Ty zmień kolory pisma.

Dobry pomysł.

Profesja : Żołnierz

Dlaczego akurat ta profesja : Postać wymarzona do expa jak i pvp. Bardzo dużo skilli stunujących, oraz szybki czas odnowienia skilli

Własne doświadczenie z daną profesją: Grałem wszystkimi postaciami do 90 lvla, wszystkie mi się nudziły. Jedynie żołnierzem chciało mi się wbić 150lvl i nie było to wcale nudne ;)

Opublikowano

Profesja :

Łucznik

Dlaczego akurat ta profesja : Klasa dystansowa, największy dmg fiz. w grze, jedna z najlepszych na pvp.

Własne doświadczenie z daną profesją: Głownie chciałem postać na PvP i do tego jakąś tanią w utrzymaniu, wybór padł na łucznika.

Opublikowano

PvP : Druid / Warlock

Dlaczego?

Druid : Posiada wiele debuff'ów m.in zamienienie kamień które uniemożliwoają ruch i zadają bardzo wysopki dmg

Warlock : Pułapki, które zadziałają na każdego spr gdy miałam 100lv bez problemów GM'a 300lv się łapało na nie

PvE : Assassin / Evoker

Dlaczego?

Assassin : Wielki dmg w, którkim czasie

Evoker : Zamienia się w zwierzaka i ma w ch*j siły int itp dzieki czemu ma w ch*j ataku

Doświadczenie : na testowanie server'ów zawsze wybieram Sin'a lub Evoker'a. . .

A teraz tak na marginesie dlaczego kocham grać Priest'em :

Jest to postać słaba z mniejszym atakiem i mniejszą ilością skill'i atakujących przez co postać ta staje się słaba w PvE ( bije dłużej moob'ki ). . . Na PvP już lepiej chociaż posiada małą ilość skill'i atakującychy to i tak sieczkę ta postać potrafi zrobic. Jednym z najlepszych skill'i jest leczenie przez co póki postać ta posida mp jest nieśmiertelna. Mało kto widział priest'a w solo exp'ie mogę się założyc. . . Ale jeżeli już widzieliście to mało kiedy padał ponieważ leczenie leczy du*e =)

PS. W najbliższym czasie napisze poradnik bardziej rozbudowany na temat Priest'a razem z ss'ami może nawet filmikami przedstawiającymi Priest'a w akcji.

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...