Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2- By Blessed

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szacun dla Ciebie....-za chęci

Chociaż i tak połowa z tego forum zacznie wybrzydzać....

@daniel

Nie przejmuj się... Kiedyś zmądrzeją xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Leci 5-teczka za chęci,starania i za czas poświęcony ;] poradnik dopracowany i szczegółowy ^ ^.Podoba mi się

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Piękna praca już podkleiłem ;D

I chwała dla ciebie, ale przenieś do Dyskusja Ogólna...

I zmień sygne bo jest nieregulaminowa xD

1317454587-U195480.png

Opublikowano

2Up

Weź założ ninje to każdy do pt na bo będzie Cię brał xD

na 30 lvlu odpal fishbota na kilka nocek i już będzie coś kasy na eq ;]

1317454587-U195480.png

Opublikowano

juz na poczatku nie spodobalo mi sie ze do expienie innych postaci niz mental-body nie polecasz czemu ?

widac malo wiesz znakomicie mozna takze poexpic sura wp co prawda od okolo 40poziomu + dobre eq

ja na 45lvl + caly spot bo + kon bojowy oczywiscie wiec nie wydaje mi sie ze wojo body to najlepsza postac do expa

narq

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

Kleszczu ciesz się ze napisał o woju a o nie surze bo jak by na pisał o surze WP jak nim się expi to połowa osób z forum by zaczęła grac ta postacią i Ceny Ku zdrożały by o Bardzo Dużo

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

na jakich s gracie na PL? bo mi coś nie działa to kopiowanie i jak by ktoś miał coś fajnego to by mi skopiował na s1 xD

Blessed grasz na s1?

Opublikowano
juz na poczatku nie spodobalo mi sie ze do expienie innych postaci niz mental-body nie polecasz czemu ?

widac malo wiesz znakomicie mozna takze poexpic sura wp co prawda od okolo 40poziomu + dobre eq

ja na 45lvl + caly spot bo + kon bojowy oczywiscie wiec nie wydaje mi sie ze wojo body to najlepsza postac do expa

narq

Mentalem godzinę bijesz spot na bo z przeciętnym eq...

Musisz mieć pro eq i skile żeby szybko bić...

Opublikowano

Człowieku umiesz czytać? Napisałem : Wszystkie prawa zastrzeżone (g-metin2.pl)

Pozdro.

maybenow.png

Opublikowano

i po co to kopiowac ?

@edit

ale napisales tez all by blesed nie wiem czy nick dobrze napisalem

Jaka to rurznica czy u czy ó ? Pisalem jak najszybciej dopuki przeczytac sie da to jest ok

Opublikowano

Lubisz dżem?

Fajnie i nie zdążyłem przeczytać :/ Znowu przerwa od metina i zawsze mnie coś ominie. cholera.... -.-

@edit

Fajnie a na G-metin2 trzeba 10zł płacić za poradnik ZARA SIĘ WKUR**** a u mnie bida na chacie, może jak postawie otsa to trochę kasy przybędzie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...