Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Gift code przestałdziałąć

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam problem gdyż mam premium, ale od pewnwgo czasu mam to co miałem za czasów non premium, mam skina, ale nie mogę go zmieniać, mogę zakupić gifta i mogę go spowrotem wpisać, ale nie mogę się cieszyć grą na serverach premium ;(

pomużcie pozdrawiam.

ps. daję łąpki

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A,gdzie kupiłeś GiftCoda.?

12081193432am53e7e.jpg

Niezrównoważona psychicznie Pomarancza w kolorze

Truskawkowym o smaku Gruszkowym

0_o

DAJ +,nie zapłacisz a ja się uciesze.

MOJE POSTY:

15+

30-

45-

60-

75-

90-

105-

120-

135-

Opublikowano

Napewno za 10-20 zł z Allegro. Ja kupiłem ( w Becie) za 60 zł i mam do dziś...

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Zapewne kupiłeś Code na allegro, co jest największym błędem. Na allegro bowiem roi się od oszustów, mających fałszywe, lub kradzione Gift Cody.

Przykro mi, ale prawdopodobnie już nic z tym nie zrobisz.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Ciekawy problem miałem ja. Zakupiłem kilka miesięcy temu dwa kody do Minecraft'a ze strony

fabrykakluczy.pl

Niedawno kod mojego kolegi po prostu wygasł. Pisało 'User Not Premium' oczywiście. Napisałem na GG do Fabrykakluczy.pl i na maila, ale mi nie odpowiedzieli. Z resztą to jest nie ważne. Po kilku dniach kumpel wchodzi do gry, loguje się i po prostu znowu ma premium. Bardzo ciekawe :)

Morał z tego taki, że Możliwe że przy przenoszeniu serwerów czy coś 'zepsuli' Ci na jakiś czas premium :)

Opublikowano

Zapewne kupiłeś Code na allegro, co jest największym błędem. Na allegro bowiem roi się od oszustów, mających fałszywe, lub kradzione Gift Cody.

Przykro mi, ale prawdopodobnie już nic z tym nie zrobisz.

No nie wiem, ja kupiłem za 20 zł w wersji 1.7.3 i mam do dziś :>

b986f02e76.jpg

Opublikowano

pewnie kupiłeś kod, a teraz koleś zgłosił że mu ktoś go ukradł i tyle

Lubisz mnie? JA CB TEŻ :P DAM mi plusa to też ci go dam :P

^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Nom, robią tak dość często.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Polecam lekturę:

http://help.mojang.c...um-now-i-m-not-

Nie wiem po co spekulować i wymyślać bajki z palca.

Jak Ci nie działa internet to gdzie dzwonisz? Do usługodawcy, tak samo robi się z grami.

Jak masz problemy z kontem to nie pytaj się **** "forumowiczów", tylko napisz do producenta i się wszystkiego dowiesz.

"Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy" - Józef Piłsudski

Opublikowano

Siemka, dzięki za pomoc nie przeczytałem wszystkich pomocy, bo za dużo ich, ale kupiłem go na allegro za 45zł, działał mi przez jakieś 5 mies.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Siemka, dzięki za pomoc nie przeczytałem wszystkich pomocy, bo za dużo ich, ale kupiłem go na allegro za 45zł, działał mi przez jakieś 5 mies.

Miałeś na niego gwarancję? Jak tak to napisz do typa od którego kupiłeś, że ci nie działa ;p

b986f02e76.jpg

Opublikowano

Ja kupiłem minecrafta na: fabrykakluczy.pl po 3 dniach straciłem premium ale napisałem do administratora na e-maila i wysłał mi nowy kod który ciągle działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...