Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który z tych 3 serwów najlepszy waszym zdaniem ankieta !

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z tych serwów jest waszym zdaniem najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie będzie to Pandora, mimo wszystko tam spędziłam najwięcej swego czasu. Można się tam fajnie bawić jeśli chodzi o wojenki :D

xdnXBJo.png

Opublikowano

Kiedys gralem w metka i na imetin fajnei sie gra , ale też na EliteMt2 fajnie sie gra ;) ale jest 1 ogromny ------- Dla elitemt2 , żeby być dobrym trzeba grać długo albo is ;) a na imetin gra sie krotko bez is i da sie wytrzymac tylko trzeba mieć taktyke ;) moja to kilka postaci (najepiej szamanki) i tak przez tydzien expisz nimi masz duzy lv sprzedajesz cale eq i postac ;) i tak caly czas a na glownej postaci odczasu do czasu wchodzisz i ulepszasz itemy ;)

@edit

Elite slaby !!!!

Imetin rzadzi ;)

Opublikowano

każdy z tych serwerów to syf ale jak miał bym wybierać to EliteMt2 (grałem tam prawie 3miech i to był mój pierwszy priv ) ale teraz spadł na psy

Opublikowano

Ciężki wybór, bo wszystkie stoją długo... Polecam Ci gre na iMetinie, chociaż tam są nooby jak na każdym serwerze ale tam najwięcej lecz miło się gra bo atmosfera z większymi lvl'ami jest lepsza po prostu. Łatwo się dogadać z administracją.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...