Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który z tych 3 serwów najlepszy waszym zdaniem ankieta !

85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z tych serwów jest waszym zdaniem najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swój wybór uzasadnijcie w komentarzu i nie ma takiego odpowiedzi jak ''żadny'' nawet może być waszym zdaniem beznadziejny, ale jest lepszy od pozostałych. Za fajne uzasadnienia like :)

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

Opublikowano

Na każdym grałem i każdy praktycznie jest do siebie bardzo podobny, ale to było dawno i nie wiem jak teraz z tymi nowościami. Na Pandorze dużo ludu już gra, więc spokojnie tam nie ma. Elite i Dragon to praktycznie to samo, jeśli chodzi o epiki itd.Co do iMetin nie mam zdania, bo grałem bardzo dawno temu. Ja bym wybrał Metin5 s2, bądź też GladoR, a z tych bym wybrał... No raczej Pandora, ale bez tylu ludzi.

Powodzenia :)

Gość koxxxik12
Opublikowano

Grałem na każdym ale najbardziej podeszło mi EliteMT2. Na elite nie ma tyle nubków co na innych serwerach jak Pandora czy Dragon. Nie ma tylu hackerów choć jest dużo ludzi z Kamerem. Ja sam korzystałem z bonus swichtera ;P. Jest dużo nowośći itp.

Opublikowano

Ja jestem z DragonemMt2. Fajny serwer, ale przez niektórych szanownych panów GM'ów serwer stracił wiele graczy.

Serwer jest bezpieczny, bo chodzi bardzo długo i nigdy nie było problemów z hackerami.

Mówię tak, bo może wielu moich przyjaciół na nim gra, ale i tak fajnie się gra,

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Pandora odpada, wiadomo sam syf i malaria na serwerze. Dragon - nie grałem, nie wypowiadam się. Elite, serwer przyjemny, dużo miłych ludzi.

Najbardziej polecam Ci imetin, grałem na nim. Wiele ciekawych eventów, dużo nowości, team myślący o graczach, niestety jedyną wadą to wysokie ceny na serwerze. Przeciętny pustynny chodzi po 10k pereł, co jest niewyobrażalną kwotą.

Opublikowano

iMetin - zdecydowanie ;)

Only MoltenMT2 !

Nick: McKenzie

Profesja: Wojownik Body

Level: Będzie wysoki :D

Królestwo: Chunjo

Gildia: ChunjoSquad

Opublikowano

Pandora odpada, wiadomo sam syf i malaria na serwerze. Dragon - nie grałem, nie wypowiadam się. Elite, serwer przyjemny, dużo miłych ludzi.

Najbardziej polecam Ci imetin, grałem na nim. Wiele ciekawych eventów, dużo nowości, team myślący o graczach, niestety jedyną wadą to wysokie ceny na serwerze. Przeciętny pustynny chodzi po 10k pereł, co jest niewyobrażalną kwotą.

Cóż to chyba dawno na iMetin nie grałeś, ja tam grywam aktualnie szamanem 128lvl i pustynny mieczyk nie chodzi po 10k pereł tylko maxymalnie 6 a różnica jest.

@Topic

Z tych wszystkich serwerów polecam najbardziej iMetin. Eventy są codziennie, najbardziej rozbudowany system ulepszeń, jedyny minus że w Item Shop możesz kupić każdy item jaki można zdobyć w grze.

http://www.mpcforum.pl/topic/900058-kidmoderator-metin2/  : Najlepsze podanie na Kid Moda jakie czytałem.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer XenoXMT2 jest najlepszy ponieważ:

+Własny system ulepszen

+Nowe mapy

+Nowe możliwości

+Gra dużo ludzi

Wiem ze go nie ma ale tak tylko piszę.

Opublikowano

PandoraMT2 - grałem nie polecam w 100%

EliteMT2- to samo co pandoramt2 więc nie ma sensu poświęcenia nawet jednego miesiąca na te serwery, są proste i bezsensowne.

iMetin - fajny serwer naprawde warto zagrać , dobry klimat.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

Polecam ci grac na Elita dlatego iz pandora , dragon niczym od siebie sie nie różnią a

iMetin2

bys raczej tam sie nie wyrobil iz tam wszystko sellają za perły :P

tcul.jpg

Opublikowano

iMetina ci nie polecam. Masz perły masz wszystko.

Polecam ci Elite. Dobrzy ludzie, miła atmosfera 2k graczy. Exp jest przyjemny. Nie taki że w 3dni masz 250....

Opublikowano

Zależy jakie serwert lubisz . ; dd

Grałem na każdym ,

EliteMT2 bardzo fajny , jeżeli masz bonusswitchera - dużo cheatów tam teraz . ; >>

PandoraMT2 - Dość, dobra polecam .

iMetin - Także bardzo fajny , dużo miło spędzonego czasu . - Polecam TEN .

DragonMT2 - Dużo , bardzo dużo dzieci . : )

Opublikowano

Uważam że serwer DragonMt2 jest najleprzy dużo nowośći dobry Team ,malo noobów.Fajne expowiska

Dobre itemy w is.Mało dzieci Neoo

Dla mnie zajeb...

Polecam

Opublikowano

DragonMt2 i koniec .......................

DAJ LIKE !

proszę o usunięcie mi tych 60% ostrzeżeń.

zarejestruj się tutaj

xxxxxxx

Opublikowano

Pandora pod względem graczy, ale atmosfere <jak mg tak nazwać> ma małą, sporo osób tam gra 13- i te u = ó , rz = ż odstraszają.

Opublikowano

Społeczność pandory w 3/5 składa się z dzieci które niszczą ten serwer a elite to bliźniaczy serwer. Dragonmt2 nie wiem, nie grałem, imetin is ... . Nie sprawdzałem dragona ale nie poleciłbym żadnego z nich.

Pszerfa.          i'm back

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...