Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzian vs. Sapp co sądzisz ?

SKMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sapp to spoko koleś, pokazuje że w sztukach walki nie chodzi tylko o obijaniu mordy.

Nie tłumaczy się jak Najman "bo to, bo tamto" - jest świadom że w tej walce okazał się słabszy, ale nie oznacza to że musi znienawidzić Pudziana.

Opublikowano

jak dla mnie to żenada pudzina rzucił się na niego od razu nawet nie dał sappowi się pokazać

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

jak dla mnie to żenada pudzina rzucił się na niego od razu nawet nie dał sappowi się pokazać

haha dobre.

Tu się walczy o pieniądze.

Nie ma na co czekać...

@mądrze walczył ,w końcu.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie no pudzian rozwalil go jak szmat* oby tak dalej ;)

Trudno nie rozwalić takiego spasionego emeryty jak Sapp, który przegrywa ostatnio wszystkie walki (17 przegranych na 18 ostatnich walk), ktoś to Pudziana mocno nie szanuje ,że daje mu takich żenujących przeciwników.

Opublikowano

Sapp to honorowy człowiek, prawdziwy sportowiec. Wykształcony i inteligentny. To nie napakowany debil, który umie tylko klepać po mordzie.

Porównajcie go do takiego zera jak Najman, który też tytułuje się sportowcem.

Jak dla mnie pełny szacunek dla gościa, wielu powinno się od niego uczyć.

eb6.jpg?1307463786

to co gimby wypisuja w tym temacie to beka dnia "sapp to wspaniały człowiek, wielki sportowiec" , jebłem na ryj jak madzia z sosnowca

Opublikowano

Pudzian się wkur*ił za te filmiki co sapp kręcił przed walka i zlał małpę po mordzie :D

Wierzysz w czary? Masz czar goryczy wypij. 

Wierzysz w dary? Masz dar pierdol czary idź z tym ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...