Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pudzian vs. Sapp co sądzisz ?

SKMI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sapp to honorowy człowiek, prawdziwy sportowiec. Wykształcony i inteligentny. To nie napakowany debil, który umie tylko klepać po mordzie.

Porównajcie go do takiego zera jak Najman, który też tytułuje się sportowcem.

Jak dla mnie pełny szacunek dla gościa, wielu powinno się od niego uczyć.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Co do samej walki, no to "szybko poszło" - nie mniej jednak co do zachowania Sappa po walce to jest ono godne pochwały, umie się zachować. :)

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Weteran
Opublikowano

Walki przeszły według mnie bardzo dobrze.

Nie sądziłem, że z Bob'a taki spoko człowiek, +1 dla niego.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Sapp zachował się po sportowemu. Wielu mogłoby się od niego uczyć. Moim zdaniem Sapp został wzięty jako przeciwnik Pudziana, żeby Polak wygrał i show mogło się kręcić.

Opublikowano

Sapp jest normalnym zawodnikiem a nie takim 0 jak wiemy kto ;D

No na początku to się śmiali że biją się jak baby ;D

Ale no cóż wygrał lepszy ;D

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Pudzian nareszcie pokazał trochę techniki... obalenie mu ładnie wyszło, szybko pomyślał i wyszło jak wyszło :P

Popieram przedmówców : Przeciwnik ładnie się zachował .

Ps. Ten Sapp ma genialny śmiech... :P

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wiecie co Wam powiem? Takich ludzi na świecie jest niewielu. Kasa, kasa, tylko kasa, zapominają o rywalizacji sportowej. Lajk dla jego ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pudzian miał 1 plan.

Odrazu nawalać dla mnie to dobre rozwiązanie jak sie dobrze zacznie to moment i wygrana.

Przeciwnik piękne zachowanie mimo przegranej pogratulował pudzianowi.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To nie była przecież walka, tylko obijanie worka treningowego, Sapp się podłożył i tyle.

Opublikowano

Saaape to ciota ostatnio byl w sztokholmie, dostal kolano na korpus i poszedl w kime ;) Dziewczynka i nic wiecej.

Opublikowano

Saaape to ciota ostatnio byl w sztokholmie, dostal kolano na korpus i poszedl w kime ;) Dziewczynka i nic wiecej.

jakby ta dziewczynka ci zajebała leżałbyś martwy na ziemi

znalazł się kurwa wielki kox

Opublikowano

Wielkie gratki dla pudziana, ale to było takie szybkie, że nie było kiedy się rozkręcić.. ; o

a Sapp, gratki dla niego za jego zachowanie.

Opublikowano

Hm... przeciwnik ładnie się zachował, a Pudzian go ładnie obłożył. Wreszcie coś pokazał...

Po chuju, Pudzian wygrywa tylko wtedy gdy dostaje przeciwników typu Sapp albo Butterbean, niech dadzą mu normalnego zawodnika a nie emeryta, to nie będzie co zbierać z Pudzilli.

Opublikowano

Bob Sapp, nie trenuje do dobrych poziomów. Gdy wchodził na ring jego "tłuszcz" trzęsł się tylko dlatego że zaniedbuje czwiczenia i na gale wchodzi dla pieniędzy.

Opublikowano

Sapp to honorowy człowiek, prawdziwy sportowiec. Wykształcony i inteligentny. To nie napakowany debil, który umie tylko klepać po mordzie.

Porównajcie go do takiego zera jak Najman, który też tytułuje się sportowcem.

Jak dla mnie pełny szacunek dla gościa, wielu powinno się od niego uczyć.

Ty chyba ogladales tyylko walke.... \

Saap wchodzi do ringu zeby przetrzymac 10 min i wziasc kase.

To jest chory czlowiek jak mozna wyzywac czlowieka przed walka wiedzac ze i tak sie ja przegra ?

Debil i tyle nieumi sie bic i tylko kase bierze

Opublikowano

Przynajmniej nie uciekł z ringu jak najman i pogratulował pudzianowi

zgarnął kasę i tyle,widzieliście reakcję po walce? zaciesz.

random.jpg

Opublikowano

Bob Sapp jakiś tłusty strasznie, z tego co widzę bał się wyprowadzić konkretny cios, skulał się strasznie... porażka. Zaciesz na mordzie bo koniec walki i już po pysku więcej nie będzie obrywał (ja tak myślę), cóż... chociaż tyle że porządnie się zachował.

Opublikowano

Ci co gadają ze Sapp się podłozył to macie nieźle w bani najebane..

Wyobraźcie sobie siłe Pudzianowskiego jak on złapał Sappa za nogi i wyjebał do góry(140kg zywej wagi).Nie wiem ile musiałby mieć odwagi zeby wystartować pierwszy.W dodatku Pudzian duzo trenuje i robi postępy więc i tak i tak by go rozłozył choćby na kondycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...