Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konto email, a konto w metin2

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, dzisiaj w grze pewien koles chcial sprzedac mi swoje konto, podal mi passy, obejrzalem je i powiedzialem mu "ok" wezme. ale on napisal mi,ze niestety niema do niego maila bo zostal usuniety. wiec wszedlem na strone z ktorej ma maila, dalem rejestracje, wpisalem login nowej poczty jako ten stary, ale jednak wyskoczylo ze ten login jest juz zajety. czy koles po prostu chcial zrobic mnie w konia, czy trzeba czekac jakis czas zeby mozna znow bylo zrobic taki sam mail?

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

aha, wiec mam jeszcze jedno pytanie: kupowalem od innego kolesia konto, i dal mi je razem z mailem bo "niedawno zmienial". pozmienialem haslo,przypomnienie, alternatywny mail i po kilku dniach kiedy dalo sie juz zmienic mail na koncie, zmienilem sobie na swoj. mialem o tyle szczescia, ze za pare dni on hacknal tego maila z myla ze konto odzyska. i tutaj nasuwa sie pytanie- jak on to zrobil? zmienilem na pewno wszystko, haslo, przypomnienie, alternatywny, i to nie na jakies latwe zaznaczam. pozniej napisalem do niego czy jakos zbugowal mail czy co to napisal mi: "ta, w razie komplikacji" wie ktos jak to mozliwe? poczta na wp. sposob z odzyskaniem danymi(imie, nazwisko) tez odpada, bo tez zmienilem na jakies "affsfsreg" :P

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Sam nie wiem jak to zrobił, ew. podał numer telefonu i wysłał SMS. A co do 1 postu, to zrobił Cie w konia, bo nie ma takiego czekania, chciał po prostu Cie oszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...