Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh Samsung i lepsze wsparcie?

SGS zanim dostanie aktualizacje do ics to potrwa to jeszcze bardzo dużo , o ile w ogóle dostanie.

Samsung dba tylko o GSII .

Ich polityka opiera się tylko na wydawaniu nowych modeli , o starych zapominają...Zbierają tylko zyski z nowych telefonów.O klientach z starszymi telefonami zapominają...

Sony aktualizuje w najbliższych miesiącach wszystkie modele z serii Xperia.

@down .

Ja z Live jeszcze czekam na ics'a :)

Chodziło mi o wsparcie z forum XDA.

Uczeń
Opublikowano

Tak samo jak koledzy wolę SGSa, zamiast neo v. To że neo V ma troszeczkę lepszy procek, nie znaczy że jest wydajniejszy. SGS ma układ graficzny power vr540, czyli taki sam jaki jest montowany dużo później w galaxy nexus, co dowodzi jego przepustowości. Wole poświęcić 5 minut żeby sam sobie wgrać ICSa, niż żeby t-mobile dało mi 3 miesiące po premierze całkowicie przebrandowany system. (W sieci orange dodawali nawet swój własny launcher, który jest tak beznadziejny że wole nie mieć gwarancji ale mieć telefon bez tego szajsu, jak jest teraz nie wiem.)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupisz Galaxy Note albo Arc S do 700zł ? o.O

Polecam Xperia Neo V. Troche mały budżet jak na porządny telefon .. :|

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Polecam HTC Wildfire <ewentualnie S> bardzo dobry telefon , w przystępnej cenie 300-400 zł. Aparat dobry , gry jako tako też chodzą , sms'y piszę się wygodnie .. Sam go posiadam i polecam

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Gość malutki688
Opublikowano

w tej cenie bralbym galaxy s.faj.y ekran, dobra jakosc muzyki i dobra grafika, szkoda tylko ze z plastiku i bez lampy led

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...