Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Escape Project X and O

Ceyz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam dla was mojego pierwszego Escape'a dla 2 osób minimum i maksymalnie. Ten escape polega na tym aby 1 osoba z 2 razem współpracowały! Dopiero w netherze mogą stanąć obok siebie, a tak widzą się przez szybę.

Screeny:

53272155368472940808.png

22371866685306247987.png

38926387824813538662.png

Download:

v.1.1

http://www.mediafire.com/?y2awv2rjx1wbmyv

Wszystkie błędy zgłaszać mi!

Skan:

https://www.virustotal.com/file/71f36c0669332b2c81cda790399d35e29da142f2b34d96a09f13be49b0df344b/analysis/1336936770/

Update Log:

13.05.2012 - Bugfix spawn.

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, pobrałem to chociaż nie ma skana, ale odrodziłem się gdzieś daleko od tego escape chyba, bo go nie widać nigdzie.

@Edit

To jest pusta płaska mapa, która zajmuje 1 mb.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Nie było mnie, już skan daje.

@h4ardcore

mapa nie jest pusta... Podaj koordy gdzie sie odrodziles to zaznacze dróżkę do wejścia. Kurcze nie wiem jak ustawić spawn, to mój 1 escape. Ale mam waypointy. Jak podacie koordy to zrobie drogę. Albo dajcie jakiś sposób to update'uje na nowszą wersję.

Opublikowano

@UP Nic nie pomyliłem. Przecież spałem w łóżku jako checkpoint. Zrobie drogę, dzięki wielkie. Dziś lub w środe będzie update.

@EDIT

Dobra ustawie spawn MCEditem.

Opublikowano

@UPDATE

v.1.1 - Dodałem malutkiego bugfixa dodający ludziom poprawny spawn.

@Kolorowy

Chętnie nagraj, a te bugi to może powiedz.

Opublikowano

Ale przecież u X'a nastąpiła faza erroru, mapa zaczęła się niszczyć, lecz zaraz się to naprawiło - dla przyszłości niech X czyta tabliczki na głos.

Opublikowano

Fajne, zagram jutro, bo dzisiaj nie ma czasu :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@UP No tak, lecz pamiętajmy o tym, że jest to moja 1 mapa w życiu. Adventure będzie dłuższy, tylko puki co nie chce mi się go robić.

Oceńcie to może z tej strony, czy myśleliście nad czymś, było to w ogóle trudne? Chce wiedzieć czy wszystko dobrze przygotowałem.

Jeżeli będziecie lajkować zmotywuje mnie to do zrobienia Project X and O 2 części.

Opublikowano

@UP

Do drugiej części motywacją miałybyć lajki, ale cóż...

Niedługo film przedstawiający tą oto mapę, może to was zachęci do grania i łapkowania, he-he.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie, napewno zagram z kumplem.

Zapowiada się ciekawie, będziesz robił dalsze wersje?

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

Opublikowano

@UP Dokładnie, już niedługo odbędzie się Project X and O 2, który rozwali mózgi.

Szybkość wyłożenia pracy wyjdzie z mojej motywacji. Twoja łapka, moja motywacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...