Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Identyczny?!

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chwilę temu robiłem Outlaw i zauważyłem, że jakiś typ ma niemal identyczny wózek z moim (nie zgadza się jedynie kolor lakieru i felgi). Jak to możliwe? czy to jest jakiś błąd w grze?

Dorzucam SS:

1336833007-U94665.jpg

57199140501148694665.png

Opublikowano

Ja ostatnio miałem tak samo . Kupiłem żółtego lancera , miałem naklejki po swojemu zrobionę. Pojechałęm do garażu aby naprawić auto , wyjeżdżam a tu naglę zamiast naklejek z tyłu mam barwy flagi Włoch i typek miał tak samo jak ja.

Opublikowano

Ja również miałem coś takiego.

Okleiłem po swojemu swojego El Camino, wychodzę z kryjówki, jadę sobie jak zwykle bez celu (przez chwile) patrze, a tu typek ma taki sam z boku i z przodu. Z tylu minimalnie inaczej. Bug ?

@down:

Wyjaśnione :P

Opublikowano

Nie są identyczne tylko czasem jest taki bug,że niektórzy mają taki sam wózek,łapiecie laga i tak się dzieje.Tak samo się dzieje jak dacie grę na pasek a potem wrócicie do gry,tak samo będzie.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Sprostuje wypowiedź pitcha. Tak juz jest przez ten server, są takie lagi, że widzimy siebie jadących obok, za, z tyłu, czy tez przejezdzających obok. Po prostu serv nie wczytuje naklejek innych i daje im te, które mamy sami.

@off

Ja ścigałem sie dzis z 8 takimi samymi mclarenami <3

Cudo ;>

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Tak to bug, gdy zrobiłem swoje bmw m3 gtr wygladało jak czerwony wóż policyjny hinskie krzki i napis police z jakimiś wzorkami.

A tak naprawde zrobiłem złotą :)

Zapraszam na mojego FanPage, zalajkuj i udostępnij: http://www.facebook....309706075755665 (Prowadzę ze znajomą, wstawiamy fajne fotki :D )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...