Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

proste pytanie.

GramNaMacu

Wiesiek 2 czy Risen 2  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co zagra?? Wie?mak 2 czy Risen 2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Jestem miłośnikiem RPG i tak się zastanawiam- W co pograć?

Wiedźmin 2 czy Risen 2.

Dodam, że do Wiedźmina 2 miałem 1 podejście, ale musiałem formata walnąć.

Zależy mi głównie na tym, żeby gra była przyjemna (jak np. The Elder Scrolls V). Jestem miłośnikiem książek A. Sapkowskiego i w sumie niezbyt chciałem sobie zepsuć mniemanie w całej seii Wiedźmin, więc jeśli to jest gra nie warta zachodu, to piszcie.

A co do Risen- w 1 nie grałem. I w sumie tyle mam do powiedzenia na ten temat.

Opublikowano

Dla mnie obydwie gry są słabe :( Ale to pewnie dlatego, że nie lubie gier RPG.

W wiedźmina pograłem 20 minut i przestałem grać, a w te Risen czy coś tam nie grałem :P

Ale wydaje mi sie ze wiedzmin 2 lepszy, bo wiecej osob w niego gra. A jak mało osób gra w jakąś gre, to pewnie jest słaba.

Opublikowano

Lexus facepalm. Mówisz ze jak gra mało osób w daną grę to odrazu słaba tak a np.Mount&Blade warband to odrazu słaba a nawet mi się podoba i co ?

Opublikowano

Lexus facepalm. Mówisz ze jak gra mało osób w daną grę to odrazu słaba tak a np.Mount&Blade warband to odrazu słaba a nawet mi się podoba i co ?

Nie od razu słaba, ale to chyba oczywiste, że jak dużo osób gra w jakąś gre to raczej nie może być słaba

Opublikowano

@up

Jeśli powiedzmy 10.000.000 osób gra w Metina i w Tibie, to czy to oznacza, że te gry są fajne?

Zgodze się z tym, że np. w WoW`a gra dużo ludzi i ta gra jest fajna, ale liczba osób grających w daną produkcję raczej nie świadczy o jej jakości.

Opublikowano

@up

Jeśli powiedzmy 10.000.000 osób gra w Metina i w Tibie, to czy to oznacza, że te gry są fajne?

Zgodze się z tym, że np. w WoW`a gra dużo ludzi i ta gra jest fajna, ale liczba osób grających w daną produkcję raczej nie świadczy o jej jakości.

Dobra nie będę z tobą dyskutował, bo zaraz warny się posypią. Powiem ci tylko, że mało wiesz

Opublikowano

@lexus

Za co warny? Za dyskusję na temat??

Proszę, mędrcu, powiedz mi jaki to ja mało obeznany jestem w kwestii gier komputerowych. Aż ciekawy jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...