Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Jak dobrze zacząć gre.

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Od wczoraj zacząłem pogrywać sobie w NFS:World.

Na początku kupiłem sobie Nissana Silvie. Podobał mi się wizualnie i nawet z osiągami był mniej więcej okej.

Teraz takie pytanie, mam już prawie 8 poziom, inwestować w ten wóz czy kupić coś lepszego?

I dlaczego prawie każdy wyścig jestem pierwszy, nawet jak się ścigam z ludźmi co maja po 13/15lvle.

Byłbym zapomniał, mam też taki problem, że po wyścigu piszę mi np. że otrzymałem 0 kasy, 0 reputacji, ale do konta dodaje kasę xD

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Nie gram w World'a bo dopiero go pobieram, ale czytałem że mają problemy z serwerami i żeby póki co nie grać ponieważ można stracić boosty czy jakoś tak ;x

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

W ogóle to bugi są widzę. Bo nie mam boostów, a kupiłem coś za nie jakąś godzinkę temu:P

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Kiedyś grałem w NFS:W i całkiem fajna gierka .. Jeżeli dobrze Ci się jeździ autem , to zainwestuj w niego , dodaj naklejki , kolor zmień , tuning silnika itp..Jednak z biegiem czasu , będziesz coraz to lepsze auta odblokowywać.Chociaż wg mnie lepiej wydać na gre te 15-20 złotych i kupić sobie autko za boosty.Dlaczego ? Takie auta , są wytuningowane na maxa , mają uniwersalny wygląd , którego nie da się kupic za zwykłą kase w grze : ]

Jeżeli pomoglem daj +

@Up

Jeżeli nie dostałeś to napisz tam do nich do supportu , napewno dostaniesz odpowiedź , ale równie dobrze możesz poczekać do jutra :}

51256155628504671483.png

By CheaterMan

Opublikowano

To tak:

Nie ładuj nic w tą Silvie tylko dobij do 10 lvl i kup Mazdę RX7 - jest najlepszym wyborem na przedział lvl 10-20.Chyba że chcesz auto z T1 więc kup Scirocco w wersji ZACK.

Mówisz że jesteś pierwszy,może Ty po prostu jeździsz wyścigi SinglePlayer z komputerem na nie wieloosobowe? Ale na początku jest łatwo więc może Ci się wydaje.

Piszę Ci po wyścigu 0 kasy i 0 repa dlatego że teraz NFS World ma problemy z serverami i gra nie działa jak należy,więc trzeba czekać na update.

W ogóle to bugi są widzę. Bo nie mam boostów, a kupiłem coś za nie jakąś godzinkę temu:P

To nie jest bug,kupiłeś coś za boosty bo na początek dostaje się darmowe 600 boost.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

To tak:

Nie ładuj nic w tą Silvie tylko dobij do 10 lvl i kup Mazdę RX7 - jest najlepszym wyborem na przedział lvl 10-20.Chyba że chcesz auto z T1 więc kup Scirocco w wersji ZACK.

Mówisz że jesteś pierwszy,może Ty po prostu jeździsz wyścigi SinglePlayer z komputerem na nie wieloosobowe? Ale na początku jest łatwo więc może Ci się wydaje.

Piszę Ci po wyścigu 0 kasy i 0 repa dlatego że teraz NFS World ma problemy z serverami i gra nie działa jak należy,więc trzeba czekać na update.

To nie jest bug,kupiłeś coś za boosty bo na początek dostaje się darmowe 600 boost.

Nie, nie, nie. Gram tryb wieloosobowy. Czyli tego nissana do żyda? :D

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Tak jak UP2, kup Mazde RX-7. Potem jak uzbierasz więcej kasy i będziesz miał wyższy level kup Mazde RX-7 Battle Machine. Następnie Autko T3, BMW lub Porsche.

Opublikowano

A opłaca się teraz grać podczas gdy są te nie dociągnięcia że tak powiem.

Aha i jeszcze jedno, na jakich wyścigach najlepiej kasę zarabiać, bo mi teraz średnio daje 1,5tyś. za wyścig z 1 miejscem.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

1336835937-U224338.png

Dobrze mam ustawione no nie? Europejski serwer, a jak gram to nikt w ogóle na sayu nic nie piszę, dlaczego to tak?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Jezdzij tam gdzie sciga się najwięcej graczy.

Wiesz grać możesz ale nie kupuj nic na razie za igc ani za boosty bo moga byc problemy ale grać możesz.

Ustawione masz dobrze.Mozesz zmienic jedynie wielkosc pobierania.Jak zmiesz na maksymalne to pobierzesz gre w wysokich rozdzielczosciach.Nic nie pisza wiadomosciach bo czat został wyłaczony do odwołania.

Opublikowano

Pozwólcie, że i ja coś powiem. Tutaj mamy taki ładny tut, moze sie przyda? =)

mpcforum.pl/topic/543858-tutogolne-informacje-o-nfs-world/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pozwólcie, że i ja coś powiem. Tutaj mamy taki ładny tut, moze sie przyda? =)

mpcforum.pl/topic/543858-tutogolne-informacje-o-nfs-world/

Pozwolimy pozwolimy :) Na pewno się przyda dla takiego newbie jak ja w tej grze.

Jezdzij tam gdzie sciga się najwięcej graczy.

Wiesz grać możesz ale nie kupuj nic na razie za igc ani za boosty bo moga byc problemy ale grać możesz.

Ustawione masz dobrze.Mozesz zmienic jedynie wielkosc pobierania.Jak zmiesz na maksymalne to pobierzesz gre w wysokich rozdzielczosciach.Nic nie pisza wiadomosciach bo czat został wyłaczony do odwołania.

Dlaczego nie mam kupować nic za igc?

Myślisz że potem mogą być jakieś komplikacje?

Kiedy wyjdzie ten patch? Coś już na jego temat wiadomo?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Tak,nie radzę kupować nic za boosty bo boosty przepadną a zakupionej rzeczy nie dostaniesz.Za igc możesz już kupować.Patch prawdopodobnie w poniedziałek będzie albo w środę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...