Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HELLLLLLLLLLLP!

Damiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam problem z formatowaniem kompa otóz wyskakuje mi pewien bład przy partycjach :

24208330247342437486.jpg

I nie wiem o co z tym chodzi moim zdaniem jest coś zle ustawione w biosie i czy mógł by mi ktoś powiedzieć jakie mają być ustawienia w biosie żeby zainstalować windowsa z płytki . Bios to : AwardBIOS Setup Utility v1.0a. Licze na szybką odpowiedź z gory dzięki .

Widok biosa :

27324757852927512406.jpg

Prosze o przeniesienie do opdowiedzniego działu za pomoc like ;D

794_sygna.jpg
Opublikowano

Miałem podobny błąd że windows dochodził do ładowania paska i od nowa się restartował i tak cały czas i z płytki nie dało się odpalić.

Za naprawe jakoś 50 zł dasz.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Lol.

Nie masz opcji przepartycionowania dysku przed instalacją XP?

PS: Jaki masz komp? Bo może lepiej, żebyś sobie 7 zainstalował.

Opublikowano

@UP dyski sformatowałem już ... tylko jak chciałem zrobić nowe to robie je i gdy chce dalej zainstalowac to wyskakuje tamten 1 ss ... Coś ze dysku niema czy cos nwm o co chodzi ... a komp byl od poczatku xp a nie wiem czy na 7 by dobrze szedl bo ma juz pare lat .

794_sygna.jpg
Opublikowano

dysk trzeba prze partycjonować a nie tylko formatować, na dysku jest partycja dynamiczna zrobiona pod vistą albo windows 7

nie dziwił bym się jeśli wersja windowsa co instalujesz to HOME

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up dyski były sformatowane i prze partycjonowane ... A poprzedni system to widnows xp proffesional a instalowany teraz to rowniez professional .. wszystki idzie ok tylko gdy chce zainstalowac system np . na dysku c to się nie da ..

794_sygna.jpg
Opublikowano

jakie zakładasz partycje na dysku ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Próbowałem C : , D : , E : tak jak były poprzednio na główny dysk c dawałem +20 gb a reszte rozkładałem po równo .... Potem jeszcze próbowałem na 2 dyski C , D po rowno rozkładałem pamięc i dalej nic ...

794_sygna.jpg
Opublikowano

a zakładasz partycje podstawową ? bez takiej na samej rozszerzonej i dyskach logicznych na niej nie uruchomisz windows

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...