Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Powiększenie maksymalnego levela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu piszę - nie usuwajcie tematu. Ja chcę sobie np. pograć sam albo z kolegami na takim serwerze gdzie będzie można wbić większy niż 256. Czy to możliwe? Tylko proszę o odpowiedź, czy może komuś kiedyś może się udać takie coś z tym plikiem "game" ?

Opublikowano

Nie ma rzeczy niemożliwych. Szczegolnie w informatyce. 300lvl? Nie ma limitu. Można zrobić nawet max 50000LV wszystko kwestia czasu i doświadczenia. Opracować odpowiedni algorytm i hola mamy max 99999999lv. Wszystko sie da.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha, dzięki. Kiedyś, kiedy dojrzeję do priva (może za rok, dwa) może już będzie taka możliwość, albo ktoś to opracuje. Niektórym podoba się mały lvl, a np. mi taki 255+.

Poza tym - da się dodawać nowe mapy, questy, mooby i wiele, wiele innych, a lvl-a się nie da? Zdziwiłem się...

Opublikowano

Wystarczy mieć plugi wgrane i tam przerobić z 255 na xxx

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

No, ale na pewno jest to skomplikowane. Ale to mi wystarczy że się da i to jest możliwe - od razu mi jest lepiej bo mam super plany, a max 255 by tych planów nie spełnił. ;]

Opublikowano

Musiałbyś popisać o pomoc, jak to dokładnie zrobić. Albo wyślą Ci gotowca, poszperaj na innych forach dot. tej tematyki. Tam masz gotowce 303 lvl max.

Opublikowano

No to czemu jakoś ludzie zmienili max 255, jak w zwykłym metinie jest max 99 ? Na pewno się jakoś da.

Bo nie było zapotrzebowania na wyższy lv , pewnie niedługo to zmienią.

Topic.

Puki co nie da się.Max 255

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...