Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Serwer

ppkkp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem jest taki: załorzyłem serwer mc i gralismy z kolega z 2 tygodnie aż kiedy właczyłem serwer zobaczyłem komunikat:Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? wiem ze trzeba przydzielic wicej ramu a moje pytanie jest takie:Jak to zrobic i czy to nie zepsuje mi kompa mam 3GB ramu czy to mi nie zepsuje kompa?

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

Nie nie zepsuje Ci komputera, ale możesz odczuwać opóźnienia działając w Windowsie, czyli np. uruchomianie Mojego Komputera może dłużej trwać itd.

Ale ten komunikat wyświetla się wtedy gdy Wersja serwera jest nie aktualna z Klientem Gracza, bądź właśnie jak masz za mało Ramu przydzielonego, ale skoro Ci działał ten MineCraft wcześniej to teraz nie powinno być problemu. Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

Dzieki za odp tylko ze mogłbys mi powiedziec jak przydzielic wiecej tego ramu????????

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...