Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Beta]We Like Modding[Idealnie dobrane mody][Dedyk][Launcher]

PepeQmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim! Chcialbym dzis ubierac sie o stanowisko Terest na wszym PRO SERWIE

Nick: 0Nuker0 Jak cos to sero nie o ludzie sie czesto myla

Doświadczenie w serwerami MC: Wiem tak gram w minecraft od alphy 1.0.Bylem moderatorem/adminem na wielu serwierach.Oczywiscie mam premium.

Mikro: Tak posiadam

Komunikator głosowy: Mam TeamSpeak3 i Skype

Coś o sobie: Nazywam się Mateusz,chodzę do 1 klasy gimnazjum.Moje hobby to komputery, dziewczyny, minecraft, wolfteam, CS 1.6, koszykowka i pilka nozna.

Dlaczego JA? Lubie pomagac ludziom w potrzebie.Jestem rozgarniętym graczem znam sporo bugów pomogę wam je wykryć i zlikwidować. Nie lubię chamstwa na czacie i cziterów pomagał bym to wytępić.

POZDRAWIAM WSZYSTKIM ADMINOW, MODOW I GRACZY!! :D

4a77675c4a68aadfb4b134cc72f0ec4a.jpg <----------------- Lubisz Minecrfta ??? Kliknij śmiało!! :D
Opublikowano

Siema wszystkim! Chcialbym dzis ubierac sie o stanowisko Terest na wszym PRO SERWIE

Nick: 0Nuker0 Jak cos to sero nie o ludzie sie czesto myla

Doświadczenie w serwerami MC: Wiem tak gram w minecraft od alphy 1.0.Bylem moderatorem/adminem na wielu serwierach.Oczywiscie mam premium.

Mikro: Tak posiadam

Komunikator głosowy: Mam TeamSpeak3 i Skype

Coś o sobie: Nazywam się Mateusz,chodzę do 1 klasy gimnazjum.Moje hobby to komputery, dziewczyny, minecraft, wolfteam, CS 1.6, koszykowka i pilka nozna.

Dlaczego JA? Lubie pomagac ludziom w potrzebie.Jestem rozgarniętym graczem znam sporo bugów pomogę wam je wykryć i zlikwidować. Nie lubię chamstwa na czacie i cziterów pomagał bym to wytępić.

POZDRAWIAM WSZYSTKIM ADMINOW, MODOW I GRACZY!! :D

Kompletnie skopiowałeś mój post i pomysł na wykonanie go,

nie potrafisz pisać poprawnie i nawet nie potrafisz własnego podania wymyślić. I jeszcze się podlizujesz, nie chciał bym grać z kimś takim na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...