Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][Beta]We Like Modding[Idealnie dobrane mody][Dedyk][Launcher]

PepeQmt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G.png

Nazwa serwera: We Like Modding

IP serwera: Jest w Launcherze

P.png

Rodzaj Serwera: Survival

Hosting Serwera: Dedykowany

PvP: Tak

Potwory: Tak

Zwierzeta: Tak

Premium: Nie

Sloty: 50

Biala Lista: Tak

Nether: Tak

Pluginy: Jest to tajemnica serwerowa. Komenda plugins tez zablokowana

;)

Załoga: [Owner]mamutos99 [Admin]LastOfAscalon

D.png

Serwer jest unikalny w swoim rodzaju,

Posiada mody takie jak:

- Kaevator Super Slopes (Skośne bloki)

- LCTrees++ (Największy z modów ... pełno nowych owoców drzew i krzewów oraz nowe biomy)

- Shelfes (Półki)

- Simple Ores (Nowe rudy)

- ComputerCraft (Komputery z możliwością programowania.)

--------------

System działek (?):

Administracja buduje tylko jedno podstawowe miasto, to gracze są podstawą tego serwera. Są tzw. dzielnice Plebsu, Mieszczan, oraz Arystokracji. Uzdolnieni w umiejętność budowania, za zgodą Administracji mogą zbudować własne miasto. Cała reszta to niespodzianki.

Dynmapa serwera, aby porozmawiać z nami, oraz zobaczyć postępy w budowie: http://192.166.218.128:8122/

-------------------------

Co oznacza Beta ?

Możecie napisać podanie na Beta Testera, tylko 30 osób dostanie taką szansę. 3 najbardziej udzielających się testerów zostanie wynagrodzonych Vipem na miesiąc.

Kiedy można spodziewać się serwera ?

Do wakacji na 99,9 % ;D Lecz raczej wcześniej.

-----------

Launcher:

Posiadamy launcher, który automatycznie pobiera clienta serwera, nie naruszając Waszego .minecraft .

-----------

System logowania:

Strona internetowa jest w budowie, będzie tam rejestracja.

Beta Testerzy dostaną osobiście odemnie konta.

-----------

Pozdrawiamy. Ekipa We Like Modding

Opublikowano

Witam

Zwracam się z uprzejmą prośbą o zatrudnienie mnie na waszym serverze na stanowisko testera.

Mam 16 lat,mieszkam w Rzeszowie, znam administracje, za posadę oddam zdjęcia Artiego i Alana.

Dziękuję za poświęcony mi czas, i czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Witam mam 15 lat i mam na imię natan moj nick w mc to Czipendejs moge gg to :25451024 posiadam mikrofon i tsa itd Chętnie pomoge wam w rozwoju serwera ponieważ szukałem takiego o HO ho ho ładnie buduje dziennie spędzam około 6h na komputerze jeśli jestem na kompie to i bd np na tsie serwerowym o ile takowy bedzie , Chętnie wam pomoge testować serwer i pomogę w jego rozwoju

xmMfHrm.png
Opublikowano

Hmmm spodobała mi sie ta zapowiedz dodajcie mnie nick Olej lat 19 mam dluga praktyke w mc i chetnie srawdze serwa :D mam mikro ale gadam tylko na ts3 i duzo spedzam czasu przy kompie :)

1.Nick:Olej

2.Wiek:19

3.Doświadczenie:Dobry 1 rok mcmmo fb i rpg

4.Staż w minecraft:od 1.0 alpha :)

5.Kontakt:jest w moim profilu

Mam dobre pomysły i już nie jeden serwer ładnie zareklamowałem i rozwinąłem jeśli ktoś szuka admina może się zwrócić do mnie na PW

Opublikowano

Witam Nazywam się Damian mam 17 lat interesuje się komputerami.W minecrafta gram od 1.6 posiadam mikrofon i ts .Chce u was pograć ponieważ oczekuje czegoś nowego od minecrafta a nie w kółko to samo.Mój nick to Xelos22

sygna00e9.png
Opublikowano

Serwer dla każdego gracza, będzie kiedy skończymy całkowicie mapę, oraz wychwycimy wszystkie błędy.

Opublikowano

No proszę. Widzę, że wreszcie się zabrałeś za udostępnienie swojego serwera ^^ Zgaduję, że

dzielnice Plebsu, Mieszczan, oraz Arystokracji to pomysł Last'a bądź michji'ego ;]

Życzę powodzenia z utrzymaniem serwera, a graczom polecam, koleś ogarnia więc serwer powinien ładnie, bezproblemowo i długo się trzymać ;)

Btw. Pepe.... da rade się jeszcze dostać na betę, czy już pozajmowane? :P No chyba, że mnie nie chcesz ;(

Opublikowano

Siema Last zgłaszam się na testera

Nick: Glinczer

Doświadczenie: 2 lata gry w mc, znam sporo bugów od pluginów

Opublikowano

Witam. Chętnie pomogłabym z rozwojem servera, mogę poświęcić sporo czasu ;) Doświadczenie niestety nie za duże, a chętnie go nabiorę.. Ale szybko łapię co i jak z czym, także myślę, że dałabym sobie radę. Mam 17 lat, nick Wredotka. gg: 26546315 w razie czegoś ;) na ts3, czy innym komunikatorze chętnie się pojawię. Oraz jestem bardzo kreatywną osobą jeśli chodzi o budowanie.

Opublikowano

Nie pisało na ograniczenie wiekowe w więc Chce się zapisać na beta testera a dla czego.Dla tego że od dawna szukam takiego serwa na którym będom mody nie tylko IC2,RP2 i niewiem BC tylko będzie więcej modów a ten ma.Teraz napiszę troche o sobie.Mam :( 13,7 lat :( (wiem że mało co w każdym podaniu sie nie przyjmuje ale prubuje) :).Hmm... Mieszkam w wielkopolsce->(Dąbrowa(Małe zadupie) xD).Hobby tak praktycznie niewiem.., raczej gry komputerowe.Więcej nie napisze poniewasz niewiem co :/ i to tyle.

Ps.Licze na pozytywną odpowiedzi.

@edit

Szkoda :/ ale warto było :)

Opublikowano

Dynmapa wznowiona ! http://192.166.218.128:8122/

Podania w trakcie rozpatrzania.

@@lizus

Odrzucone. Nie z powodu wieku, lecz błędów ortograficznych.

@@Hasners/Glinczer

Za mało napisałeś.

@@Nienormalna

Tylko pozostało mi uzgodnić to z Last'em :). Z mojej strony, nie widzę przeszkód.

Opublikowano

Nie pisało na ograniczenie wiekowe w więc Chce się zapisać na beta testera a dla czego.Dla tego że od dawna szukam takiego serwa na którym będom mody nie tylko IC2,RP2 i niewiem BC tylko będzie więcej modów a ten ma.Teraz napiszę troche o sobie.Mam :( 13,7 lat :( (wiem że mało co w każdym podaniu sie nie przyjmuje ale prubuje) :).Hmm... Mieszkam w wielkopolsce->(Dąbrowa(Małe zadupie) xD).Hobby tak praktycznie niewiem.., raczej gry komputerowe.Więcej nie napisze poniewasz niewiem co :/ i to tyle.

Ps.Licze na pozytywną odpowiedzi.

@edit

Szkoda :/ ale warto było :)

Nie mógł byś z tym orto darować ja robiłem to na szybko nie sprawdzam....wiem że pluje sie tera jak każdy inne noobek ale poprostu prubuje

Ps.Fajnie chociasz że nie z powodu wieky mnie odrzuciłes :P

Opublikowano

Chciałabym zostać testerką serwera. Ciekawie się zapowiada, więc czemu by nie ?

Nick: RainbowDirty

Wiek: 13 lat ( Tak, tak wiem, że to nie dużo, ale jestem osobą ogarniętą ^^)

Kontakt: GG: 10703361, Skype: JezusZbawiciel666. Posiadam ts i Mumble.

Dlaczego akurat ja? : Wydaje mi się, że serwer będzie wyjątkowy. Dużo czasu poświęcam Mc. Znudziło mnie już monotonne granie. Szukam czegoś nowego, dlatego z chęcią pomogę. :)

Opublikowano

Dobra napisze lepiej ;p

Nick: Meszek96

Wiek 16 lat

Staż gry: od alpha 1.2

Interesuje sie informatyką, mam na imie Robert. Mikrofon posiadam tak samo jak i GG wiec mozecie mnie zlapac w razie czegos ; p

Wystarczy ?

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Chciałbym być na stanowisku testera

Nick-Speenaker

Wiek-14

od ilu gram w mc - od minecraft 1.7.3

Dlaczego ja- Bo tak !

Coś od siebie- Mam na imię Przemek,mieszkam w okolicach Lublina.Interesuje minecraft,cs,wolf team i inne gry tego typu. Posiadam spyke/gg/ts3 i mikro :DSzukam serwa z różnymi modami,dobrymi pluginami i ogarniętą administracją,lubię tez serwery survival+rpg Factions !. Mam nadzieje że zostanę przyjęty !

Opublikowano

No to jeszcze raz

Witam chciałbym ubierać się o stanowisko Testera na waszym serwerze

Nick: Glinczer

Doświadczenie w serwerami MC: Około 1 rok . Miałem kilka razy swój serwer (np.ExpionCraft),kilku krotnie byłem adminem/s-modem/modem.

Doświadczenie z minecraft'em: W sago minecraft gram od wersji 1.1_02.

Mikro: Tak posiadam

Komunikator głosowy: Mam TeamSpeak3 i Skype

Coś o sobie: Nazywam się Kamil,chodzę do 1 klasy technikum na kierunek Informatyczny.Moje hobby to komputery,minecraft,dziewczyny,piłka nożna i parkour.

Dlaczego JA? : Ponieważ znam sporo bugów dzięki którym można sporo namieszać na serwerze pomogę je wam wykryć i podpowiem jak je usunąć. Podpowiem też ewentualnie co moim zdaniem można by było poprawić.

@wykonanie postu by Glinczer.Zakaz kopiowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...