Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie event na serwerze survival jaki polecacie

tex666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób wielki labirynt z kilkunastoma poziomami a dach ze szkła. Kto znajdzie dziurę do następnego levla dostaje diament. A jak ktoś przejdzie do końca to dostaje hmhm 64 diaxy.

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować z grą gdzie wszyscy są zamknięci w wielkiej kwadratowej puszce i pod sobą rozwalają Ziemie, ten kto wpadnie w dół już nie może wyjść. (spleef)

Możesz również spróbować z szukaniem Administratora na powierzchni, albo zrobić konkurs kto zrobi najlepszą budowlę...

Ja zawsze robiłem że gdzieś chowałem Bedrocka w mieście i ktoś go musiał znaleść.

Liczę na like.

52e31fec.jpg

09.05.12r

Pomogłem?

Daj +!

Opublikowano

możesz zrobić jakaś arenę i poustawiać różne klocki i niech biorą kilofy i jazda na surowce :D jak byś coś nie chwytał PW :E

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Wystarczy wrzucić w plugins.bukkit.org wyraz Herobrine i wyskakuje ci

Ja miałem na serwerze, może i nie robi takich zniszczeń co mod hb na sp, ale wystarczy wpisać /hb attack elo123 i herobrine będzie co jakiś czas atakował gracza elo123. Oczywiście takich graczy można wpisać w nieskończoność :P

Tylko pamiętaj o backupie, chyba że w opcjach wyłączysz stawianie i niszczenie bloków :P

1351969276-U240495.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...