Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F][Cheat]ZeaS's BFP4F Hook

Faflik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie działa ustawiłem aimbot na ctrl i jak go wcisne to tylko kucam a nie celuje mi w nikogo. Ustawiłem też na v i jak naciskałem to nic się nie działo. I mam jeszcze parę pytań, czy tu jest WH bo w menu hacka nie widziałem, czy jest jakiś hack na lot kuli i czemu dreambot nie działa.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

hak bardzo spowalnia mi strzelanie z broni,wygląda to tak jakby gra chodziła na wolnych obrotach...? Ktoś wie jak to naprawić?

Czy możliwe jest uzyskać pomoc w tym temacie na tym forum...?

Opublikowano

Tak jest możliwe.

Z pewnością błąd występujący u Cb w poradniku jak wstrzyknąć cheaty masz programy, które należy dograć do poprawnego działania i powinno być git.

Dzięki bardzo że napisałeś tylko -could u tell me please o co chodzi ,bo jeżeli o net framework 3.5 to w żadnym razie nie da się go zainstalować na win7 64,możesz wskazać ten poradnik ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pomocy niewiem jak te cheaty powlaczac macie jakis Gp na youtube bo nieumiem wlaczyc naciskam v alt shift pomocy co jak pokolei...

Opublikowano

Wszystko działało dobrze, ale gdy wyłączyłem grę i ponownie ją włączyłem przy injectowaniu wyskakuje error: Battlefield P4F przestał działać.

52355735709006418626.png

Opublikowano

nie polecam dla recona na dalekie i średnie dystansy ale tak to spisuję się świetnie!!

Opublikowano

To widziałem ale myślałem że wrzucenie pliku na inny serwer nie jest takie trudne. Mi to zajmuje 5 min. licząc razem z włączeniem komputera.

Opublikowano

@up MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

A chata chce na drugie konto dla zabawy. Wstawciie na inny serwer, czy to takie trudne ?

Opublikowano

Niestety nie do cheatu ale do tuta jak mieć konto premium na 3 dni. Nie spamujcie. Jak to takie trudne to napiszcie że nie dacie linka i temat będzie potrzebny jak dziura w moście, bo na co komu temat o cheacie jeśli nie ma downloadu.

Opublikowano

Witam ja odpalam Winjeta , ładuje plik, wszystko jest ok. Zero błędów. Wchodzę do gry , daje INSERT i nic..... nic się nie dzieje. Gdzie może być bład ???? czy muszę jeszcze zainst. jakiś programik ???

Pozdro

x

Opublikowano

Prosze odpowiedziec jak wlaczyc go tzn mam wszystko battlefielda i te niebieskie Aimbot Wall hack i tp... i chce wlaczyc jak sie wlacza te auto namierzanie wszystko mam Off...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...