Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EuroSRO] 13D Drop | All Area's Active | More Inside

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mi się wgl. Start na launcherze nie chce pokazać :(?

reinstal zrob moze? bo u mnie dzialalo od 13 gdzies do teraz
Opublikowano

Dobra, dzisiaj działa .. ;o Sorki chłopaki za spam, ale coś mi nie chodziło wczoraj. Dzisiaj dopiero jest w porządku =) Pisać do Anelay w sprawie Gildi!=|

Opublikowano

Czemu wlaczam mbota normalnie sie loguje i wchodze na postac i po ok 5 min , znika silkroad i wyskakuje mi Silkroad exe przestal dzialac. Cos takiego.

Co zrobic !!!!

A jak w chodze normalnie nie przez bota to nie moge sie zalogowac bo cos wyskakuje ... 5 minutes co to jest

Opublikowano

Czemu wlaczam mbota normalnie sie loguje i wchodze na postac i po ok 5 min , znika silkroad i wyskakuje mi Silkroad exe przestal dzialac. Cos takiego.

Co zrobic !!!!

A jak w chodze normalnie nie przez bota to nie moge sie zalogowac bo cos wyskakuje ... 5 minutes co to jest

menedzer zadan i wylacz silka, oto chodzi ze dostales crasha i bot przeszedl w tryb clientless i jest norlmalnie zalogowany na twojej postaci na serwie

btw. tez tak czesto mam w jangan jak chce cos kupic i latam po stallach, widocznie komp nie wytrzymuje takiej ilosci ludzi w 1 miejscu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam takie pytanie... czy na tym serwie ktokolwiek widzial harp d14 (wiecie bron dla barda) ? chcialem zalozyc sobie postac barda ale nigdzie nie widzialem do kupienia harp d14 - conajwyzej nove d13, to jakis bug, ze nie ma, czy jednak sa tylko ja nie spotkalem?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z rejestracją, po kliknięciu Register Now nie przenosi mnie nigdzie. Tylko ponownie odświeża strone główną, ktoś ma podobny problem badź wie jak go rozwiązać ?

Opublikowano

Mam tak jak up.

Reg jest wylaczony? Prubowalem przez IE, foxa, chroma i safari. Efekt taki sam.

Jezeli komukolwiek dziala rejestracja to prosilbym o zrobienie 2 kont i na pm.

Opublikowano

zielak123 -> Założyłem konto, tego samego dnia. Wpisałem swój login i hasło takie jakie chciałem utworzyć przy rejestracji w miejscu logowania. Zalogowało mnie na konto, nie wiem w jaki sposób. Jednocześnie utworzyło mi konto przy którym mogłem zalogować się w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...