Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S-51 czy IS-8

h2o

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam, mam pytanie co opłaca się bardziej kupić? Wiem, że te pojazdy bardzo się od siebie różnią, z jednej strony chcę mieć IS-7 a z drugiej jak patrze na działo S-51 to też fajnie by było takie mieć. Możecie mi napisać jaki czołg wybrać i dlaczego?

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Mam is8 i muszę powiedzieć że na chwile obecną łapie większość hitów, choć dzieło ma całkiem fajne no i jest bardzo mobilny więc bliżej mu do meda. Niektórzy na niego narzekają choć mi się podoba (jest podobny do e50 tylko ma lepsze działo :)), co do s-51 to bardzo fajna arta duży damage, 2 rodzaje pestek, 7 tier i niektóre 8 ma na hita. Ogólnie bardzo fajna arta (na pewno lepsza od su-14) warta kupienia :)

Moja rada kup sobie oba :P

0cb0650ccf0179943dacdc0626a12b66.png
Bywalec
Opublikowano

Na pewno łatwiej mi będzie zdobyć te kilkadziesiąt tysięcy na is3/lowe niż na kw 2.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

IS-8 to czołg typowy do rashu.. Szybki, zwrotny.. Nim się nie siedzi z tyłu, ale jak jesteś za blisko wroga dostaniesz po dupie.. ma kąty jak IS- 3 (nawet lepsze), dlatego właśnie nie można sie nim wychylać bokiem. Zalecam prosto do wroga bo ładnie odbija.

No co mówic o S-51.. Mam go i uważam go za artylerie lepszą od SU-14 (zwrotniejsza). Uszkodzenia na poziomie dorównującym 7-8 tierom arty.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...