Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[N] Nowości w Combat Arms NA

Flinn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się Legion i XM8 Spider i Scorpion reszta do kitu i znów zmiana tym razem merców.

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

XM8 - SvS zajefajne !! :D

QR na Short / Oil ? SUPER ! Moje ulubione mapki (i jeszcze Snow).

Nowe Merce ... nic specjalnego - zobaczymy jak zmienili staty, może wreszcie się opłaci kupić je.

Czekam na EU ^^

Jutro albo za tydzień, a SvS pewnie we wakacje (lipiec/sierpień) znowu.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

To jest umiejętetność wyciskania kasy bez wątpienia.

Squirt Gun!!!!

Zacznie się siecz :D

Nowe mapki fajne a zmiana mercow nie boli.

Szkoda tylko ze NX górą

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

100k nx?

Oh Jesus!

Myślałem, że namówię ojca na jakiegoś perma i coś przy okazji dostanę, ale 100K?~!

Merce dafaq, może się opłaci.

Bronie powiedzmy.

QR super.

Wiecie może jak jest z tymi stronami tj. spider i scorpion?

Opublikowano

wiesz... Amerykańce mają jeszcze te ankiety, i za nie można dostać sporo nx, więc u nich 100k to nie tak dużo ;) nawet nie musisz tracić kasy

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ciekawe czy u nas ten Legion wejdzie. To przypomina mi Miniguna. Ciekawe czy ma staty lepsze. Bo Minigun to i tak kosa. A teraz jak mu staty lepsze dojdą ( chyba, zę tylko więcej ammo) to wtedy to już wgl.

Mam nadzieję, że u nas wprowadzą też takie skrzynki.

:D

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

te eventy i ich ilosc jest kosmiczna bolą tylko te itemy na urodziny CA nie sa jakies fajne ale reszta super SVS :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

uuu... MG34 też chce na perma w EU :( A co do tych rzeczy na 4 urodziny na pewno takich atrybutów nie będzie na EU ;)

Opublikowano

Akurat fajnie się zdarzyło że zostało mi parę tyś NX z prezentu na urodziny to kupie se 3 paczki i zobaczymy.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Jak ja bym chciał, żeby takie urozmaicenia były w EU :((

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

CA EU są takie same eventy,a na CA NA są nowe eventy.Tylko pomarzyć sobie idzie

ThisIsFan_eune_10_6_logo.png

Opublikowano

FireTeam ... śmieszny.

Postaci ... fajne ale czy będą się komponować w obraz CA ? Wątpię, szybciej zostaną tak potraktowane jak BlueZombie na Quarach ... czyli Używanie = KICK.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Fajny Star Wars się zaczyna robić z tej gry...

Niedługo będziemy latać po kosmosie i bić obcych -.-

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

@UP

Jak będzie to FireTeam za którego dostaniemy więcej [EXP w stosunku do Play Time] to dla mnie może być xD

W końcu to tylko FT ... normalna rozgrywka tak bardzo nie uległa zmianie od początków CA (po za abilities i tymi śmieciami do speców).

Opublikowano

Nic nie wiadomo, ale myślę, że na 99% prędzej czy później będzie u nas ten event, zapewne z gorszymi nagrodami, w końcu to EU -.-

Pożyjemy, zobaczymy.

Opublikowano

Mają na prawdę świetne eventy, widać, że chociaż trochę ich gracze interesują.

PS: Te mechy to jest kopia robotów z Blacklight Retribution.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...