Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyka Prawda :(

Zal1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowym Kidmodem zostali niedoswaidczeni uzytkownicy...ktorzy od czasu do czasu zajrza na forum.Annet to wyjatek, bo dziewczyna i spodobala sie Kokoszowi.wlku93 ma gora 11 lat...nie mowie tego z ironii ,tylko stwierdzam fakty. Luknijce na ten temat:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=62347

Wilku93 zamist "wogóle" napisał"wo gule" .Mam siostre 10 letnia i barata 11 letniego. Wiec zrobilem doswiadczenie. Moja siostra zle napisala "wogóle" a brat dobrze. Tak wiec Mounthains zrob cos , Ty tu tylko cos potrafisz.

Opublikowano

coś tu jest nie tak ;p

Co z tego, że ma pojęcie o moderowaniu jak nie ma zielonego pojęcia o metku?

Na chuj ci te plusy, posty, odwiedziny?

Chcesz pomóc ? - Rób to, nie oczekuj nic w zamian.

Opublikowano

NO i dobrze zobaczymy co z Anett Mi sie wydaję ze dobrze a Mounthains(jeżeli źle to sorry xD) jest spx i wystarczy tu 1MOD i 2 KID

a zeszto można zamknać temat tak mi sie wydaje

fs.png

Opublikowano

Ta Anett, to chłopak. Przepis na kid moda? Udawaj dziewczynę, zachowuj się idiotycznie, nie graj w metina, a zostaniesz kid modem działu metin2 !

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

@Up. Co racja to racja. ..

Opublikowano

;<< dziecko zapraszam na TS wtedy się dowiemy ile kto ma lat a jak narazie to wypierdalaj z takimi tematami ja nie będę jak inni możecie mi jeździć ale ja będę miał w was wyjebane chyba że powicie mi to na skype albo na ts bo tak to wiecie admini i reszta wiedzą ile mam lat więc nie pierdol jak gówno wiesz

a ten błąd był dlatego że poprawiałem błędy bo pisze bez polskich znaków poprawiło mi tak i tak napisałem i nie sprawdzałem drugi raz. Jak chcesz to napisz na mp pogadamy na skype i wtedy zobaczymy czy taki kozak jesteś....

Opublikowano

a zresztą jakim cudem ktoś kto niedawno się zarejestrował może miec jakiekolwiek pojęcie o forum?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wiecie co dziwni jesteście. Ja nie mam siostry -,-. Co może jeszcze mame daje co -.-.

Opublikowano

Boże a mi na PW piszą że jestem żałosny.... -.- ŻAL MI ICH może nie mam 100+ postów bo wolę nie spamować i pisać na temat miałem już moda na 3 forach które padły :X mam dużą wiedzę o metku ..... brakuje mi słów.....

Opublikowano

Niech zgadnę... sądząc po nicku jesteś z rocznika 1993... Czyli masz 15/16lat. Ale to tylko przypuszczenie.

DO zamknięcia temat.

Opublikowano

Dobra Ludzie czemu uważacie Anett za chłopaka czy mało dziewczyn gra w metina czy jest często na forum?

Mało dziewczyn chodzi po tej Ziemi?

Rozumiem bo 3/4 dziewczyn siedzi na NK/epuls czy inne stronki albo poprostu uczą się albo wychodzą na podwórka z koleżankami

ale te 1/4 lubi se pograć w gry czy posiedzieć na forum....

fs.png

Opublikowano

Niech bedzie ze jestes dziewczyna Anett ;] Ale za to dostac KidModa? DjRazor gdyby zrobil sobie nick DjWiesia mialby kidmoda juz dawno.To jest nie fair.

jA Nop

Opublikowano

mówiłem o "wilku93" ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...