Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Nicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam nie zaklepanych nickow do minecrafta.Wiem napewno napiszecie zebym sam wymyslal itp ;) alle juz myslalem i nic :(

Wiec spytam sie was moze mi cos doradzicie jak byscie chcieli cos wiecej to napiszcie :)

Opublikowano

masz może jakąś ksywkę? Jak nazywają cię znajomi?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Piotrek54PL, tutaj zamieszczamy wszystkie pytania potrzebne do miłej gry w MC, a dobrany nick jest podstawą sukcesu.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

No tak Wiec mam na imie Adrian ksywa w szkole adi

bardzo podobaja sie nicki ktore swobodnie sie wymawia np:skkf,dnku, x1mrdonut1x ale bardziej do dnku podobne

aha i uwazajcie bo jestem bardzo wybredny oczywiscie dam wam LIKE za pomoc mi ;)

Opublikowano

Może.. Adixen? Axdin?

Jeżeli któryś z tych nicków Ci się podoba, a jest już zajęty spróbuj AdixenPL, czy coś takiego.

Opublikowano

Timer,

Crafter,

xAdrianx,

Adix,

xAdix

Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows

Opublikowano

hm Narazie niestety nie ;)

ale jak mowilem bardzo podobaja mi sie nicki dnku nie muscie np d

adix czy jakies tam :D

Opublikowano

uderzaj glowa o klawiature moze cos fajnego wpadnie ;d

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Może jakieś bezsensowne skróty, jak PTKM, FTTS, DHBD? Później wystarczy znaleźć jakieś fajne rozwinięcie i koniec :)

Opublikowano

hmm niezle ale to jeszcze nie to :D

tak jak mowilem lubie nicki 4 literowe jak dnku itp

nie musi byc Adixen itp ;)

Opublikowano

Odnoszę powoli wrażenie, że sam nie wiesz, czego chcesz. Lubisz nicki 4-literowe? OK, ale napisz, co ci się nie podoba w moich propozycjach, czy musi być to konkretnie rozwinięcie jakiegoś skrótu...

Opublikowano

Może: noob

TheJeron78 usówacz opisów :C
Why kolejny strażnik Teksasu :C
Lord Hades anty spamiarz :C
TCQ bezpowodny oskarżyciel :C
TenStylOdLajka strażnik odświeżeń :C
Opublikowano

4DIK$0N = Adikson (Adrian) Może być?

A tu parę innych:

-Aksokar

-Adkon

-Adik

-Adrian666

-Adrian999

-Nairda (Odwrócone Adrian)

-Ador

-Achgord

-

Opublikowano

Adiaxor

AdiaXeR

AdinO :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Dobra,juz wybralem oczywiscie wszystkim dam LIKE nie pojdzie na marne i dziekuje wam ze podjeliscie czas na ten glupi temat!! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...