Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocik

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o podanie Bota do nostale (exp bot) aby bił (może być bez skilli) i siadał gdy nasze hp zejdzie po niżej 50%. Szukałem trochę lecz boty 'dorixa' czy jak mu tam nie działają.

Tzn działa, bije, zaznacza lecz nie siada i nie potuje. Proszę o wysłanie linka z polskim zwykłym botem tak jak wyżej wymieniłem :) . Lajkuje

pzdr. Rzecz ujmując szukam kąkretnego exp bota który będzie bił na normie ziarenka, mniej hp niż 50% siada i regeneruje ... to na tyle .

Niby tam jest jakiś nos bot ale gdy ustawiam na v0.4 i klikam start to nie działa.. proszę dać jakiegoś zwyklaka..

Opublikowano

Nikt przez tyle czasu mi nie odpowiedział . Kurde botek działa siada i wszytko !!! dla tego pana szacun ;) dzięki :)) . Masz lajka\\

@edit

jednak nie masz , wybacz... botek nie wstaje gdy ładuje hp.

Opublikowano

Nie spamuj to po 1. Ustawiony był dobrze lecz gdy siedział to nie wstawał a ignorował bicie mandr.. ogólnie zamula nieźle i taki bot to tylko za mini lecz i tak zamula bardzo.. za mini wole NostaleBot v1.2

Dalej szukam takiego za którym mogę bić na kretach czy tam gdzie indziej.

Opublikowano

bot nadaje się do podcierania dupy... nie wstaje. Pisze że mam 92% a tak w grze naprawde 100% życia , używam go tylko za mini land bo do niczego się nie nadaje !!! uruchamiam jako admina ze zgodnością z windows 7. Autor nie postarał się !!! pod t siadania 2 skille na warku leje na kretach i H**

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h, używaj opcji "edytuj" /beliaar12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...